Annonce
112

Bil fundet på p-plads med død hund i bur på bagsædet: Begge blev meldt stjålet for over en måned siden

Det er meget svært at se ind på bagsædet igennem de sorte ruder. Men på bagsædet kan ses et mindre bur, hvori der ligger en død hund. Foto: Søren Gylling
På Midtgården Parkeringsplads i Kolding er en sort Skoda Citigo blevet fundet med en død hund på bagsædet. Ejeren af bilen har den 27. juni meldt både bil og hund stjålet. Politiet er igang med at undersøge, hvad der er sket.

Kolding: Bagerst på Midtgården Parkeringsplads i centrum af Kolding har en sort Skoda Citigo stået parkeret i over en måned. På bagsædet af bilen ligger et hundebur, hvori der ligger en død hund med brunlig pels. Rundt om bilen kan man lugte stanken af henfald, der langsomt er begyndt at sive ud af bilen.

Det er svært at se ind ad ruderne på bilen, der udefra ligner en almindelig personbil på en almindelig parkeringsplads, hvilket kan forklare, hvorfor bilen har kunnet stå på parkeringspladsen så længe, uden nogen har lagt mærke til noget.

Politiet modtog onsdag eftermiddag anmeldelsen om bilen.

Ejeren af den sorte Skoda Citigo meldte bilen stjålet den 27. juni, og vedkommende har også meldt sin hund savnet, oplyser politikommissær Brian Fuglsang.

Annonce
Bilen har fået to parkeringsbøder henholdsvist den 3. og 10. juli. Man kan undre sig over, hvordan den har kunnet holde ulovligt i over en måned. Foto: Søren Gylling

Imens bilen har stået på parkeringspladsen, har den modtaget to parkeringsbøder, kan JydskeVestkysten konstatere på stedet. Den første af disse er fra den 3. juli - en uge efter bilen blev meldt stjålet. Den anden parkeringsbøde er fra den 10. juli.

Politiet er igang med at undersøge sagen nærmere, oplyser politikommissær Brian Fuglsang til JydskeVestkysten:

- Vi har taget kontakt til ejeren af bilen, og vi er i øjeblikket igang med at finde ud af, hvad der helt præcis er sket. Det tyder på, at nogen har stjålet bilen og hunden og derefter efterladt dem på en parkeringsplads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce