Annonce
Østjylland

Bil i brand efter solouheld: Hovedvej spærret i begge retninger

Foto: Local Eyes
Hovedvej 16 mellem Randers og Grenaa er i øjeblikket spærret i begge retninger.

Hovedvej 16 umiddelbart vest for Ramten på Djursland er onsdag eftermiddag spærret efter et solouheld.

Politiet fik anmeldelsen om et færdselsuheld cirka klokken 16.30. Der er tale om et solouheld på Hovedvej 16 i vestlig retning mellem Randers og Grenaa i nærheden af Ramten.

- En mand kørte cirka 80 kilometer i timen og mistede herredømmet og påkørte et træ, fortæller vagtchef Michael Ørum.

Bilen brød i brand og branden bredte sig til træet og bevoksningen umiddelbart omkring. Derfor var brandvæsenet på stedet for at slukke branden.

- Branden er under kontrol, men den havarerede bil holder fortsat og spærrer. Vejen er spærret i begge retningen, og man kan med fordel kører via Nimtofte oplyser vagtchefen.

Føreren af bilen skal til kontrol på sygehuset i Randers, men har det efter omstændighederne godt.

Annonce
Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

AGF

AGFs cheftræner efter 3-1-sejr i Midtjylland: - Jeg er sindssygt stolt

Annonce