Annonce
Aarhus

Bil og letbanetog i sammenstød drillede morgentrafikken: Bilist sigtet for at køre over for rødt

Politiet var tidligere i gang med at dirigere trafikken efter uheldet. Foto: Ole Svalgaard

En bil og et letbanetog er kørt sammen torsdag morgen, og det har skabt trafikproblemer.

AARHUS: Morgentrafikken i Aarhus var udfordret torsdag morgen.

En bil og et letbanetog kørte sammen kort efter klokken 08.00 ved Brendstruogårdsvej og Olof Palmes Allé, og det betød at letbanen i længere tid ikke kørte mellem Aarhus H og Lisbjergskolen.

Derudover var der store kødannelser fra Skejby Sygehus og frem til Grenåvej, hvor færdselsbetjente måtte dirigere trafikken.

Peronbilen blev ramt i siden og med så meget fart, at den blev skubbet flere meter.

Bilisten skulle ikke være kommet til skade, men er kørt til skadestuen til undersøgelse.

Klokken 09.37 skulle der være ryddet op, og trafikken kører igen glidende.

Annonce
Uheld med letbanen og en personbil giver kø i det nordlige Aarhus torsdag morgen. Privatfoto

Fredag oplyser Østjyllands Politi, at den 55-årig kvinde forvekslede grønt lys for højresvingende med grønt lys for ligeudkørsel. Hun kørte derfor ligeud og frem for rødt lys, hvorefter hun blev påkørt af letbanen.

Kvinden kom lettere til skade og blev undersøgt på hospitalet. Hun er nu sigtet for kørsel frem for rødt lys.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Annonce