Annonce
Aarhus

Bil udbrændt: Politiet mistænker igen bilbrand i Gellerup for at være påsat

Politiet mistænker endnu en bilbrand i Gellerup for at være påsat. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

BRABRAND: Tirsdag morgen måtte politi og brandvæsen endnu engang haste til Gellerupparken, efter at der indløb anmeldelse om brand i en bil - og endnu engang lyder meldingen efterfølgende, at Østjyllands Politi mistænker branden for at være påsat.

Tirsdagens bilbrand fandt sted på en p-plads ud for Inger Christensens Gade 78 i Brabrand. Da brandvæsnet kom frem, var bilen overtændt, og selv om ilden hurtigt blev slukket, brændte bilen stort set helt ud.

Østjyllands Politi mistænker som skrevet, at branden er påsat og hører gerne fra vidner, som har set mistænkelige personer eller køretøjer på p-pladsen omkring kl. 5.00.

Oplysninger kan gives via tlf. 114.

Fredag i sidste uge måtte brandvæsen og politi også en tur til Gellerupparken, da en bil på en p-plads ved Gudrunsvej 66 stod i flammer. Episoden virkede mistænkelig fordi to biler - der stod parkeret ved siden af den brændende bil - havde knuste ruder, og der kom en kraftig lugt af benzin fra dem.

- Vi har mistanke om, at de også skulle have været antændt, sagde kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen efterfølgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Bakken Bears vandt 12. sejr på stribe

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Alarm 112

Ingen afskærmning eller håndsprit: Risskov-kiosk kan se frem til bøde

Annonce