Annonce
Aarhus

Bilbrande fortsætter i Aarhus V: Mand løb fra væk fra haveforening

Arkivfoto: Michael Bager
Bilbrandene i Aarhus Vest fortsætter efter de i påsken kulminerede. Onsdag blev en bil brændt af ved Haveforeningen Charlottehøj og natten til fredag var den gal på Fuglsangs Allé.
Annonce

AARHUS: Påsken var præget af bilbrande i det vestlige Aarhus. Ingen gerningsmænd er pågrebet, og onsdag blev en sølvgrå Opel stationcar på en parkeringsplads ved Haveforeningen Charlottehøj sat i brand.

Det skete på Højbyvej, hvor brandvæsenet trådte til klokken 20.52. En person blev set løbe væk fra stedet videre mod Fuglsangs Allé. Da politiet nåede frem, fandt de en grøn benzindunk tæt på bilen, og politiet efterlyser nu personen.

Netop på Fuglsangs Allé udbrændte en Tesla klokken 01.14 natten til fredag. Her er der også mistanke om, at branden var påsat. Mens Teslaen blev totalskadet, fik de to biler, der var parkeret ved siden af også brandskader.

- Vi har fortsat skærpet fokus på episoderne, siger Janni Lundager, kommunikationsrådgiver, Østjyllands Politi.

Annonce

Mand efterlyses

Den flygtende mand fra onsdagens bilbrand i Charlottehøj beskrives som: • 30-35 år • Ca. 175-185 cm høj • Brun i huden • Sort hår • Havde muligvis fuldskæg og håret sat op i en knold i nakken • Iført sort hættetrøje og sorte joggingbukser • Havde formentlig en grøn benzindunk Østjyllands Politi hører meget gerne fra eventuelle vidner, eller folk der har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være. Oplysninger kan gives via telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Nyt notat: Flere er blevet smittet ved eid-fester og en begravelse

Aarhus

Tre ud af fire århusianske studerende må blive hjemme i år: Det er pisse surt, fortæller de

Annonce