Annonce
Alarm 112

Bilentusiaster mødte talstærkt op igen: Det gjorde politiet selvfølgelig også

Aarhus: Fredag aften var der nok engang træf for bilentusiasterne fra gruppen Cars & Coffee, der i løbet af især foråret har gjort en del ud af at mødes i og omkring Aarhus.

Onsdag aften mødtes gruppen ganske som fredag ved Havreballe Skovvej og parkeringspladsen foran Ceres Park.

I lyset af de mere end 15 sigtelser, der blev uddelt onsdag, så var fredagens forsamling noget mere rolig, siger vagtchef René Ludvig fra Østjyllands Politi lørdag morgen.

Annonce

- Det foregik i et mere afdæmpet omfang end tidligere. Vi har skrevet en straksinddragelse af et kørekort, givet to klip og noteret to for ikke at respektere færdselstavler, siger han.

Op mod 100 biler var samlet fredag aften, og de forlod på et tidspunkt stedet.

Avisen har modtaget videomateriale af en stor menneskemængde, der betaget ser på, mens flere biler kører ræs på åben gade ud på natten. Vagtchefen siger, at det næppe er sket i Østjyllands Politikreds.

- Færdselspolitiet er jo opmærksom på det her, og de følger dem, siger han.

Det er indtil videre ikke lykkedes at opklare, hvor videoen er optaget.

Cars & Coffee

Cars & Coffee har blandt andet gennem to nylige bildemonstrationer forsøgt at gøre opmærksom på sin eksistens og medlemmernes ønsker.

Gruppen efterspørger ifølge den selv ikke særlig meget. Der er hverken tale om klubhus eller anden bebyggelse. De vil bare gerne have et stort asfaltareal, hvor de kan få lov at mødes uden at blive smidt væk.

- Det skal overhovedet ikke være fint og fancy, vi vil bare gerne have et sted, hvor vi kan mødes med vores biler, hvor vi kan være i fred og ikke bliver smidt væk hele tiden, har formand Mads Evers-Jensen udtalt til Århus Stiftstidende ved en tidligere lejlighed.

Cars & Coffee Aarhus var fredag arrangør ved nok en biltræf ved parkeringspladsen foran Aarhus stadion, Ceres Park. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce