Annonce
Aarhus

Nu igen: Seks biler i brand i Aarhus V og Åbyhøj i nat

Arkivfoto: Michael Bager
Tirsdag aften var der igen bilbrande i Aarhus. Denne gang drejede det sig om en bil på Fjældevænget i Aarhus V og en bil på Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj.

AARHUS: Flere bilbrande kunnen tirsdag kort før midnat skrives på listen over bilbrande, der har hærget Aarhus på det seneste.

Denne gang var der ild i biler på henholdsvis Fjældevænget i Aarhus V og Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj, oplyser vagthavende ved Østjyllands Politi Jes Frederiksen tirsdag kort før midnat.

Anmeldelserne om bilbrande kom klokken 23.04 og 23.17, og politi og brandvæsen var hurtigt til stede ved bilbrandene.

Bilen på Fjældevænget skulle dog ikke være så medtaget, da regnvejret har været medvirkende til, at det ikke blev så slemt.

Flere Aarhus-områder - Aarhus V, Tilst, Trige Brabrand, Sabro - har tidligere været udsat for bilbrande, og vagtchefen kunne tirsdag aften ikke sige noget nærmere om, om tirsdag aftens bilbrande har noget med de tidligere bilbrande at gøre.

- Vi ved ikke på nuværende tidspunkt, om de har nogen relation til de tidligere brande. Der går jo også bare ild i en bil en gang imellem, siger Jes Frederiksen.

Om der er nogen sammenhæng mellem de to bilbrande tirsdag aften er heller ikke til at sige på nuværende tidspunkt:

- Brandene opstår jo kort efter hinanden, men rent fysisk er de et stykke fra hinanden, så det kan vi ikke afgøre på nuværende tidspunkt, siger vagtchefen.

Så sent som natten til tirsdag var der også anmeldelser om bilbrande. Der var ild i tre biler, der holdt parkeret på Langkærvej i Tilst. To af bilerne udbrændte totalt, mens den tredje primært fik brandskader på den udvendige side.

Tirsdag aften er der så yderligere to bilbrande, men vagtchefen kunne tirsdag ved midnat ikke sige noget nærmere om brandene, men TV2 Østjylland fik fat på vagtchefen tidligt onsdag morgen.

- Jeg har brugt alt for mange ressourcer på det her i nat. Det er meget frustrerende, at der er de her mange bilbrande. Det påvirker vores arbejde meget, sagde vagtchefen hos Østjyllands Politi Jes Frederiksen om brandene til TV2 Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Aarhus Fremad-profil rykker til Kolding

Aarhus For abonnenter

Dyreforsøg: Salamanderen skal lære os at gendanne rygsøjlen

Annonce