Annonce
Aarhus

Bilister chikanerede hinanden på motorvejen: Bagefter tog de en brydekamp i vejrabatten

Det var den andens skyld, mente begge bilister, efter at chikane på motorvejen endte i først uheld og efterfølgende håndgemæng. Arkivfoto: Annelene Petersen
Et trafikuheld udviklede sig søndag eftermiddag til et slagsmål på Djurslandsmotorvejen.
Annonce

LYSTRUP: To bilister burde søndag kort før klokken 17.40 nok have trukket vejret dybt ned i maven, talt til ti og efterfølgende trillet stille hjem. I stedet endte uenighederne med, at de to endte i håndgemæng i græsrabatten langs med Djurslandsmotorvejen ved Lystrup.

De to biler, der blev ført af en 43-årig mand og en 31-årig mand, havde angiveligt kørt og generet hinanden ved at køre for tæt på og lave flere vognbaneskift. Det præcise hændelsesforløb var de to parter ikke helt enige om, men det endte med, at de to biler kørte ind i hinanden kort før Lystrup-afkørslen.

Begge biler kørte efterfølgende ind til siden, hvorefter de to mænd fortsatte chikanen - nu med næverne.

Da politiet ankom til stedet, sad den 31-årige mand oven på den 43-årige mand, der lå med ansigtet ned i græsset, og holdt hans arme. Betjentene bad den 31-årige om at flytte sig og tog fat i de to parter for at afhøre dem til sagen. Da der var meget stor uenighed om, hvem der var skyld i færdselsuheldet, blev de to mænd i første omgang begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at indlede sig i et slagsmål på offentligt sted.

Begge mænd erkendte at have været i slagsmål, men ingen af dem ville vedkende sig at have startet slagsmålet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

286 millioner kroner brugt på konsulenter: Aarhus Kommune  svinger sparekniven over eksterne konsulenter

Aarhus For abonnenter

Private plejehjem versus kommunale plejehjem: Hvem klarer sig bedst, når tilsynet kommer på besøg?

Annonce