Annonce
Østjylland

Bilister skal finde tålmodigheden frem: Uheld skaber kø i morgentrafikken på E45

Arkivfoto: Morten Pape

Horsens: En halv times forlænget rejsetid. Det var klokken 07.45 prognosen fra Vejdirektoratet for trafikanter, der skulle forbi Horsens i sydgående retning. Et uheld i morgentrafikken har nemlig skabt kø fra mellem frakørsel 55 Horsens N og 56 Horsens S.

Uheldet betød, at det ene spor i en periode var spærret. Da Horsens Folkeblad klokken 07.45 talte med Vejdirektoratet, var sporet netop blevet åbnet op for trafik igen. Man skal dog forvente, at det tager noget tid, før køen, der begyndte omkring frakørsel 54 Ejer Bavnehøj, er afviklet igen, oplyser vagthavende ved Vejdirektoratets Trafikcenter Jakob Riis-Petersen.

- Når der først er dannet kø, og der er mange biler, så kan det godt tage noget tid, før der er normal trafik igen, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Socialdemokraterne hader idræt

Indrømmet, overskriften er måske nok strammet en anelse, men når man ser på, hvordan borgmesterpartiet optræder i spørgsmålet om at sikre ordentlige og tilstrækkelige idrætsfaciliteter til de århusianske borgere, så kan man ikke helt undgå at sidde tilbage med fornemmelsen af, at partiet egentlig ikke tager den del særlig seriøst. Sammenligner man Aarhus med alle andre byer i Danmark, er det nemlig kun indbyggerne i hovedstaden, der er dårligere stillet end århusianerne. En rapport fastslog for nylig, at hvis udviklingen fortsætter, vil Aarhus i 2030 mangle hele 32 fodboldbaner og 22 idrætshaller, hvis byen bare skal opretholde den nuværende fordeling af borgere per facilitet - og det er endda uden at medregne, at byen vokser med over 5000 indbyggere om året. Det er naturligvis ikke alene Socialdemokratiets ansvar, men lige nu er det i hvert fald fair at fastslå, at det er byrådets største parti, der står i vejen for, at idrætsområdet kan få det tiltrængte løft. Både Venstre og Radikale har gentagne gange forsøgt at råbe de øvrige partier op, men specielt den røde del af byrådssalen virker til helt at have mistet hørelsen, når det handler om idrætsfaciliteter. Ufatteligt, når man ved, hvor meget et velfungerende forenings- og idrætsliv betyder for alt lige fra integration til sund livsstil og mindre kriminalitet.

Annonce