Annonce
Alarm 112

Bilisterne bøvlede med sneen: Dobbeltuheld gav store problemer på E45

Arkivfoto: Kim Haugaard

Skanderborg: Et uheld udløste et andet på E45 først på eftermiddagen søndag. Det resulterede i en lukket motorvej og køer.

Episoden startede, da en nordgående bilist i forbindelse med et vognbaneskift tæt på Skanderborg N-afkørslen begyndte at slingre på grund af vejrforholdene. Det gjorde, at bilen skred på tværs af kørebanen og ramte autoværnet og en anden bil.

Uheldet fik trafikken til at gå i stå, og der kom begyndende kø. Det kom måske bag på en anden bilist, der kom til stedet i en hastighed, der gjorde, at bilen ikke kunne nå at standse for det første uheld.

Annonce

Bilisten kørte derfor ind i den begyndende kø og ramte yderligere fire biler. Det gav en del buler og ødelagt materiel, men ingen personer kom noget til.

Til gengæld gav det yderligere kødannelse, og motorvejen var lukket i nordgående retning gennem store dele af søndag eftermiddag. Uheldene skete kort før klokken 13.

Tidligere på dagen havde der været et andet uheld samme sted. Klokken 10.43 mistede en bilist herredømmet over sin bil på grund af sne og slud. Det gjorde, at bilen skred af vejen og ramte autoværnet. Heller ikke her skete der nogen personskade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce