Annonce
Aarhus

Biljagt gik ud over uskyldige: Mand stukket i ballen og påkørt i Åbyhøj

Arkivfoto: Micahel Bager

Politiet måtte mandag aften rykke talstærkt ud til en hændelse på Silkeborgvej, hvor flere personer kom til skade. Politiet har nu anholdt tre.

Annonce

AARHUS: En uoverensstemmelse mellem en større gruppe personer endte mandag aften i trafikalt kaos på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 18.44, og da ordensmagten nåede frem, blev betjentene blandt andet mødt af en 34-årig mand, der var blevet stukket i den ene balle med en kniv. Desuden var hans bil blevet påkørt af en anden bil.

Han er uden for livsfare, oplyser politiet.

Da den 34-åriges bil blev ramt, røg den over i en anden bil, hvor en 57-årig og en 64-årig mand sad. De pådrog sig skader på ryg og håndled ved sammenstødet. De to mænd har efter politiets overbevisning ikke noget med opgøret mellem den større gruppe personer at gøre.

Sent mandag aften kunne politiet melde ud, at man ud fra vidneudsagn og den foreløbige efterforskning har anholdt tre mænd. Det er politiets formodning, at der har været flere personer involveret i episoden, og derfor efterforskes overfaldet fortsat.

Annonce

Meget alvorligt

- Vi arbejder på højtryk for at danne os et overblik over, hvad der er sket, hvem der har været involveret, og om det eventuelt er banderelateret. Vi tager episoden meget alvorligt, særligt fordi den er sket midt på en offentlig vej, hvor nogle borgere helt uforvarende er kommet til skade, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup, der opfordrer borgerne til at hjælpe politiet.

- Vi har afhørt en del vidner i sagen allerede, men vi hører meget gerne fra borgere, der har set episoden eller måske optaget den på video. Har man oplysninger i sagen, vil vi opfordre til, at man straks ringer til os via 114, siger vicepolitiinspektøren.

Et vidne fortalte tidligere på aftenen til Ekstra Bladet, at det lignede en biljagt, da flere biler kørte særdeles hasarderet på Silkeborgvej, hvor bilisterne også tog cykelstien i brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Annonce