x
Annonce
Aarhus

Biljagt gik ud over uskyldige: Mand stukket i ballen og påkørt i Åbyhøj

Arkivfoto: Micahel Bager

Politiet måtte mandag aften rykke talstærkt ud til en hændelse på Silkeborgvej, hvor flere personer kom til skade. Politiet har nu anholdt tre.

AARHUS: En uoverensstemmelse mellem en større gruppe personer endte mandag aften i trafikalt kaos på Silkeborgvej i Åbyhøj.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 18.44, og da ordensmagten nåede frem, blev betjentene blandt andet mødt af en 34-årig mand, der var blevet stukket i den ene balle med en kniv. Desuden var hans bil blevet påkørt af en anden bil.

Han er uden for livsfare, oplyser politiet.

Da den 34-åriges bil blev ramt, røg den over i en anden bil, hvor en 57-årig og en 64-årig mand sad. De pådrog sig skader på ryg og håndled ved sammenstødet. De to mænd har efter politiets overbevisning ikke noget med opgøret mellem den større gruppe personer at gøre.

Sent mandag aften kunne politiet melde ud, at man ud fra vidneudsagn og den foreløbige efterforskning har anholdt tre mænd. Det er politiets formodning, at der har været flere personer involveret i episoden, og derfor efterforskes overfaldet fortsat.

Annonce

Meget alvorligt

- Vi arbejder på højtryk for at danne os et overblik over, hvad der er sket, hvem der har været involveret, og om det eventuelt er banderelateret. Vi tager episoden meget alvorligt, særligt fordi den er sket midt på en offentlig vej, hvor nogle borgere helt uforvarende er kommet til skade, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup, der opfordrer borgerne til at hjælpe politiet.

- Vi har afhørt en del vidner i sagen allerede, men vi hører meget gerne fra borgere, der har set episoden eller måske optaget den på video. Har man oplysninger i sagen, vil vi opfordre til, at man straks ringer til os via 114, siger vicepolitiinspektøren.

Et vidne fortalte tidligere på aftenen til Ekstra Bladet, at det lignede en biljagt, da flere biler kørte særdeles hasarderet på Silkeborgvej, hvor bilisterne også tog cykelstien i brug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Kæmpe tak til undervisere og ”forældre-tutorer” for den store indsats

Vores børn og unges trivsel og læring er vigtig. Også selvom vores hverdag er vendt på hovedet. Og vi endnu ikke ved, hvor længe nedlukningen kommer til at vare. Det er imponerende at se den enorme indsats, som de danske gymnasie- og skolelærere lægger for dagen i øjeblikket. Hvordan de engagerer børn og unge. Hvordan de skaber en så normal hverdag, som det overhovedet er muligt. I en unormal tid. På vores lokale gymnasium har lærerne været klar fra første dag. Med virtuel undervisning, virtuelt gruppearbejde og travle skoledage. Med undervisere, der er i hopla. Hvor der er plads til sjov. Alt imens de unge bliver udfordret af ny viden. Det er bare flot. Det samme hører jeg fra flere forældre til børn i fri- og folkeskoler. Der er fuld damp på. Lærerne knokler for at sikre, at børnenes hverdag kører. Selvfølgelig er der skønhedsfejl, plads til forbedring. Men fremfor alt er det utrolig positivt at se, hvordan teknologien bliver brugt. Hvordan alle kaster sig over de nye udfordringer. Men jeg taler også med forældre, der mildt sagt er presset af at være hjælpelærere mange timer hver dag. Samtidig med at de selv skal passe fuldtidsarbejde med opgaver, der skal løses. Virtuelle møder med kollegaer og kunder, der skal holdes. At den nye hverdag kan være svær at få til at gå op. Og det er der vel sådan set ikke noget at sige til. Alle løfter ekstra opgaver i denne tid. Vi må hjælpes ad. Vi må være klar til at trykke på PYT-knappen, de gange hvor vi eller andre ikke kommer i mål, som vi kunne ønske os. Det tror jeg såmænd også, at lærerne i den anden ende er klar over. Men lige nu, midt i den globale sundhedskrise, bør vi trods alt glæde os over, at mange skoler og gymnasier lykkes med at engagere børn, unge og forældre – i et stærkt og nødvendigt samarbejde. Det er sammenhold.

Aarhus

Så klappede fælden: Serie-svindler fanget efter forvirrende løgne i Aarhus

Aarhus

Østjyllands Politi: - Det er vigtigt at vi stadig holder sammen - på afstand

Annonce