Annonce
Aarhus

Biljagt ved visitationszonen: 20-årig med kniv kørte to gange over for rødt

Bilist forsøgte at stikke af fra politiet, men blev stoppet på Johannes Ewalds Vej i Åbyhøj. Foto: Axel Schütt

En 20-årig mand er for anden gang på bare fire dage taget med et våben i visitationszonen i det vestlige og nordlige Aarhus.

Annonce

AARHUS: En 20-årig mand skal senere tirsdag i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for overtrædelse af knivloven under skærpende omstændigheder.

Den 20-årige blev anholdt natten til tirsdag efter en kort biljagt i det vestlige Aarhus. En patrulje, der kørte omkring i udkanten af visitationszonen i Aarhus V, blev pludseligt overhalet af en bil, som politiet i forvejen er meget opmærksom på i forbindelse med den verserende konflikt i området. Bilen kom kørende ud af visitationszonen og patruljen satte derfor efter bilen.

Føreren var imidlertid ikke parat til at standse bilen. Han satte tværtimod farten op og kørte over for rødt to gange, inden det lykkedes betjentene at få standset bilen på Johannes Ewalds Vej i Åbyhøj.

I bilen tæt på førersædet fandt betjentene en kniv, som den 20-årige fører af bilen blev sigtet for at besidde. Derudover blev han sigtet for at køre over for rødt to gange.

Illustration: Østjyllands Politi
Annonce

Skærpende omstændigheder

Den 20-årige tilhører den ene part i den verserende konflikt i Aarhus V, og han blev også 21. februar fundet i besiddelse af et våben i visitationszonen. Fordi det er anden gang - og fordi politiet vurderer, at han har tilknytning til den verserende konflikt, sigtes han for overtrædelse af knivloven under skærpende omstændigheder.

Annonce
Annonce
Aarhus

Militærpolitibetjent død i tjenesten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

AGF-træner klar til sølv-brag: Det er jo helt vildt, at vi står her og nu kun er to point efter FCK

Aarhus

Sommerjazzen er i fuld sving

Annonce