Annonce
Sport

BILLEDSERIE: Stjerner tog tårevædet afsked med Kobe Bryant

Kevork Djansezian/Ritzau Scanpix
- Da Kobe Bryant døde, døde en del af mig, sagde basketball-ikonet Michael Jordan i afskedstale til Bryant.

Basketball-legenderne Michael Jordan og Shaquille O'Neal delte deres minder om ham, sangerinden Beyoncé sang hans yndlingssang, og hans enke holdt en lang, tårevædet tale.

Annonce

Mandag deltog tusindvis af fans, familiemedlemmer og sports- og sangstjerner i mindehøjtideligheden for basketball-ikonet Kobe Bryant og hans 13-årige datter, der begge døde i et helikopterstyrt 26. januar.

Ceremonien blev afholdt i Staples Center, hvor Bryants tidligere klub Los Angeles Lakers har hjemme.

Kobe Bryant og datteren Gianna omkom sammen med syv andre i et helikopterstyrt i byen Calabasas vest for Los Angeles.

Kobe Bryant, der blev 41 år, har efterladt sig sin 37-årige hustru, Vanessa, og de tre døtre Natalia, Bianka og Capri.

Her kan du se billeder fra mindehøjtideligheden.

/ritzau/

Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix
Kevork Djansezian/Ritzau Scanpix
Kevork Djansezian/Ritzau Scanpix
Mark Ralston/Ritzau Scanpix
Frederic J. Brown/Ritzau Scanpix
Lucy Nicholson/Reuters
Lucy Nicholson/Reuters
Lucy Nicholson/Reuters
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Åbn butikken og spred glæde i byen

På en køretur gennem en af vore mindre provinsbyer i det skønne forårsvejr, så jeg byens butikker holde åbent for salg. Der var mennesker i gadebilledet, og ved byens største modetøjsbutik gik kunderne ind og ud ad døren. Inde i butikken gik kunderne rundt og udviste hensyntagen til hinanden. Det var en rigtig dejlig oplevelse at se åbne butikker og glade mennesker i gadebilledet. Der er hos de fleste mennesker behov for at vende tilbage til en problemfri hverdag, og byens butikker er dem, der er bedst til at visualisere positive begivenheder – og en tro på fremtiden. Åbn butikken, og gør kunderne glade. Alle bliver vindere. Byens borgere kan opleve glæden ved at se mennesker i gadebilledet – og åbne butikker. Butikkerne skaber salg og fungerer stadigvæk som arbejdsplads. Byen går fra at være ”død” og mennesketom til atter at være "levende” og aktiv. Er det at udvise dårligt samfundssind at holde sin butik åbent for salg – eller er det sund fornuft? Er det bedre at holde butikkerne lukkede og risikere at gå konkurs i juni måned fremfor at sikre overlevelsen ved at sælge til de kunder, der gerne vil købe? Danskerne kan sagtens tilpasse sig en situation, der gør det nødvendigt at opføre sig på en anden måde end tidligere, og man kan sagtens selv finde ud af at vise det hensyn, der er nødvendigt. Detaillisterne kan sagtens finde ud af at holde deres butikker åbne og samtidig ”hjælpe” kunderne til udvise de nødvendige hensyn. Et nedlukket Danmark over en længere periode fører til en ny ”istid”. De detaillister, der holder deres butikker åbne for salg, gør os alle en stor tjeneste. Glade mennesker i gadebilledet gør hverdagen festligere for alle – derfor er det en god ide at holde butikkerne åbne for salg. At skulle vente hele eller halve år på en normalisering ødelægger alt for den private sektor, og det er jo, når alt kommer til alt, den private sektor, der skaber forudsætningerne, for at Danmark er et velfærdssamfund. Lad os åbne butikkerne og bevise, at vi godt kan tage hensyn til hinanden uden at blive formanet herom af regeringens forskellige ministre. Det danske forår er skønt. Lad os komme ud og nyde det i fulde drag. Lad os få lov til at købe nyt forårstøj til garderoben.

Aarhus

Leder af daginstitution har travlt: Børnene er velkomne - forældrene skal nødigt indenfor

Aarhus

Ingen hjælp at hente: Lang næse til kulturens fyrtårne i Aarhus

Annonce