Annonce
Kultur

Billetter revet væk til læser-arrangementer

Den internationalt anerkendte kinesiske kunstner Song Dong udstiller i Kunsthal Aarhus. Han har rekonstrueret sin mormors hus, der omgives af de tusinde ting, som hun gennem sit liv samlede sammen. Udstillingen har lige vv¶ret vist pv• MOMA i New York.Den internationalt anerkendte kinesiske kunstner Song Dong udstiller i Kunsthal Aarhus. Han har rekonstrueret sin mormors hus, der omgives af de tusinde ting, som hun gennem sit liv samlede sammen. Udstillingen har lige vv¶ret vist pv• MOMA i New York.

Billetter til Klub Østjylland-arrangementer revet væk. Kun fem billetter tilbage til Kunsthal Aarhus og den kinesiske kunstner Song Dong.

Søndagen var ikke mange timer gammel, før tilmeldingerne til Klub Østjylland-arrangementerne med den kinesiske kunstner Song Dong i Kunsthal Aarhus, Nils Malmros i Filmbyen og en rundvisning på Aarhus Teater begyndte at strømme ind.

Annonce

På få timer blev billetterne til de tre spændende begivenheder revet væk. Dog er der stadig fem af de i alt 50 pladser tilbage i Kunsthallen på torsdag klokken 14., hvor den systemkritiske, kinesiske kunstner Song Dong selv tager deltagerne med på en rundtur i sin kæmpeinstallation, »Waste Not«, der er bygget op af de mere end 10.000 ting, som hans mor samlede sammen over et langt liv. Man kan altså stadig nå at tilmelde sig dette arrangement på kultur@stiften.dk.

De 100 pladser til foredraget med Nils Malmros og et kik i kulisserne til Dicte-tv-serien 21. januar klokken 18. er til gengæld alle besat. Og det samme gælder de 25 pladser til rundvisningen på Aarhus Teater, der finder sted torsdag 30. januar klokken 16.

Alle de, der har sikret sig adgang til de tre arrangementer, har fået personlig besked, og skal blot opgive navn og abonnementsnummer ved indgangen. Der bliver altså ikke tilsendt billetter.

pen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

En stemning af første skoledag: 169 århusianere havde en fest med at blive danske statsborgere

Leder For abonnenter

Hykleri: Mail-sagen giver et vigtigt indblik i dansk politik

”Det vil være godt, hvis Venstre vil være med til at tage ansvar.” Sådan lød det fra finansminister Nicolai Wammen fredag eftermiddag i forbindelse med forhandlingerne om udligningsreformen. Han sagde altså med andre ord, at Venstre ikke tager ansvar, fordi partiet vil i en anden retning end den, Socialdemokratiet har fået kritik for af talrige socialdemokratiske borgmestre i det meste af landet. Søndag aften og efter at både Nicolai Wammen, som står i spidsen for den kommunale udligningsreform, og indenrigsminister Astrid Krag havde kritiseret Venstre for Christiansborg-fnidder, landede en mail, som udstiller Socialdemokratiets hykleri. Mailen, der var sendt fra Socialdemokratiets presseafdeling, blev offentliggjort i Jyllands-Posten og viste, hvordan man har planlagt ”angreb på Venstre”. Det skal ske både i de traditionelle medier og på sociale medier. Mailen udstiller noget, vi godt vidste. Den giver et indblik i, hvordan politik fungerer, men problemet er, at det kommer lige efter en ordkløveragtig kritik mod Venstre i en så vigtig sag som udligningsreformen. Fnidder og ordkløveri er hverdag i politik, men åbenlyst hykleri er heldigvis ikke. Det bør have konsekvenser, når politikere gør ting, der er med til for alvor at skade demokratiet og som puster til politikerleden. Vi vil se, at S virkelig tager afstand og mener, at mailen ikke er noget ”der skaber et godt forhandlingsklima” om noget så vigtig som udligningsreformen. Ikke bare i en generel mail til alle partierne, som den Nicolai Wammen sendte mandag.

Aarhus For abonnenter

Vandchef vil forebygge katastrofer: Ønsker flere engsøer ved Aarhus

Aarhus For abonnenter

Ombudsmand trækkes ind i sag om privatisering af veje i Aarhus: Er der sket lovbrud og fiflet med sandheden?

Annonce