Annonce
Erhverv

Billig Blomst skal bruge større lokaler og flere medarbejdere i Randers

Brian Reenberg ønsker sig større lokaler i Randers. Her står han i kædens forretning i Aarhusforstaden Tilst, der breder sig over 10.000 kvadratmeter. På Marsvej er der til sammenligning 1500. Arkivfoto: Axel Schütt
Billig Blomst på Marsvej er populær hos kunderne. Så populær at blomsterforretningen har scoret et millionoverskud. Men rammerne er ikke store nok, mener koncept-ejeren.

Randers: Konceptet er egentlig ret simpelt hos butikskæden Billig Blomst. Skru ned for serviceniveauet og ned for priserne og lad kunderne selv lægge blomster efter eget valg i indkøbsvognen. Til gengæld er det ikke tilfældigt udvalgte blomster, understreger ejer Brian Reenberg:

- Personalet skal hele tiden have fingeren på pulsen og vide, hvad der rører sig, for det er ikke de samme varer, du sælger i Sønderborg, Aalborg eller i Randers. Slet ikke. Der er meget stor forskel på, hvad kunderne køber fra by til by. Det er os på hovedkontoret, der skaffer varerne og forhandler prisen, men det er den enkelte butik, der sætter mængde på, og der er meget stor forskel på butikkernes behov, fortæller han.

Randers var det rigtige valg

Billig Blomst flyttede ind på Marsvej 7c i Paderup i oktober 2018, da Havefolkets Lagersalg flyttede ud af de 1500 kvadratmeter store lokaler, og Brian Reenberg har ikke fortrudt, at kæden, der også har butikker i Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Sønderborg og Næstved, dengang gjorde sit indtog i den kronjyske hovedstad.

- Vi er blevet taget fantastisk godt imod, så det kan vi kun være tilfredse med. Vores største problem er næsten, at vi ikke har plads nok, fortæller indehaveren knap fem år efter den store åbningsfest.

Som tidligere beskrevet i Randers Amtsavis er rammerne på Marsvej kun en brøkdel af den plads, der er til rådighed for kunderne i eksempelvis Aarhus og Aalborg, og derfor er det ikke grebet ud af den blå luft, når Brian Reenberg fortæller, at forretningen i Randers på sigt skal flytte i større lokaler, og at der i den forbindelse også skal være endnu flere medarbejdere, end der er i dag.

På den måde kan forretningen indfri endnu mere af det potentiale, Brian Reenberg så rigtigt med i 2018.

- Men det er i det samme område, vi kigger, siger han.

Annonce

Bragende start

I forvejen luner Brian Reenbergs holdingselskab mere end 50 millioner kroner, og i seneste regnskabsår bidrager butikken i Randers med et resultat på 1.333.419 kroner før skat, hvilket er en fremgang i forhold til året før med over 300.000 kroner.

Vi er blevet taget fantastisk godt imod, så det kan vi kun være tilfredse med. Vores største problem er næsten, at vi ikke har plads nok.

Brian Reenberg, indehaver af Billig Blomst

Indehaveren har store roser til det hold af ansatte, der varetager butikken i Randers, selvom der har været et beklageligt bump undervejs.

- Vi har været utroligt heldige med, at vi havde en helt fantastisk dygtig butikschef deroppe (Søren Callesen, red.), da vi startede, men som desværre nu er holdt, og det, må vi indrømme, var lidt en streg i regningen. Men vi har fået samlet et rigtig godt hold igen, så selvom det blev lidt turbulent i en periode, synes vi, at vi nu er på rette vej.

- Med Søren Callesen fik vi en lokal mand i spidsen, der boede tæt på, og som virkelig vidste, hvad det handlede om. Det har selvfølgelig også været en del af succesen, det må vi indrømme, kvitterer Brian Reenberg.

Annonce
For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Kultur For abonnenter

Anmeldelse af Hobbitten: Det kunne så let være helligbrøde at pille ved Tolkiens mesterværk, men resultatet er fremragende

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Mindeord: Henrik Ochsner var et sjældent menneske i ordets fineste forstand

AGF For abonnenter

David Nielsen siger farvel til AGF: 1.693 dage med 'Let's fucking go!'

Aarhus

Classic Race Aarhus genopstår i miniformat søndag

Aarhus

Dårlig dømmekraft på sidste skoledag: Elever fik overrakt karameller med nåle i

For abonnenter

Sommer på vej! Derfor bliver Vestkysten igen den store vinder

Aarhus

Vandrehistorien: Passer det, at Beder-Malling trækker dødbringende lyn til?

Byudvikling For abonnenter

Nye toner: Borgerne får bedre muligheder for at blande sig i byudviklingen

Innovation

Prisvindende virksomhed klar til at slippe robotterne løs i Aarhus: Capra venter kun på en tilladelse

Debat

Magt- og udstødelseskultur findes ikke kun på Herlufsholm: Det gennemsyrer hele konkurrencestaten og dansk politik

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Alarm 112

Batteri-virksomhed brød pludselig i brand: Beredskabet var massivt til stede

Sport For abonnenter

Tre teams er tilbage i kampen om det nye stadion i Aarhus: Disse mageløse stadioner har de arbejdet på tidligere

Kultur

Revy-grin tilbage i Smilets by: Aarhus får igen sin egen revy

Annonce