Annonce
Navne

Birthe Risinge Wang - 25 år

Annonce

Birthe Risinge Wang, Risskov, har 14. marts 25-års-jubilæum som ansat i Århus Retshjælp.

Birthe Risinge Wang er uddannet jurist og advokat. Birthe Risinge Wang har, efter en tid som advokat, haft sit hovedvirke i Århus Retshjælp. Hun har siden 1988 været ansat som jurist i Århus Retshjælp, og siden 1993 har hun været en del af den daglige ledelse af retshjælpen.

Her har hun ydet gratis retshjælp til tusindvis af århusianere i snart sagt alle typer af sager. Retshjælpen modtager henvendelser fra mere end 7.500 personer om året. Birthe Risinge Wang har en meget stor erfaring og et mindst lige så stort hjerte for dem, der har brug for hjælp.

Hun brænder også for oplæringen af de studerende, som fungerer som rådgivere i retshjælpen, og lægger stor vægt på, at denne oplæring sker i trygge rammer og med en meget tæt supervision.

Birthe Risinge Wang er højt skattet af alle medarbejdere ved retshjælpen, som også nyder godt af hendes store engagement og empati. Hun har bidraget til den løbende udvikling og udvidelse af retshjælpens aktiviteter og er også af den grund højt respekteret af Retshjælpens styrelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Handelsgymnasium i Viby sender 1.100 elever hjem: Coronasmitte lukker endnu et uddannelsessted i Aarhus

Aarhus

Coronasmitte: Marselisborg Gymnasium sender alle elever hjem resten af ugen

Annonce