Annonce
AGF

Bitter AGF-topscorer: - Vi havde fortjent at få point

Topscorer Patrick Mortensen fik ikke scoret mod FC Nordsjælland onsdag aften. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix.
Patrick Mortensen og cheftræner David Nielsen var efter onsdagens opgør enige om, at holdet havde leveret varen. Førstnævnte følte sig snydt for et straffespark.

FODBOLD: Han var træt, kiggede ned på en udskældt løbebane, trak lige luft ind.

AGF-anfører Patrick Mortensen var naturligvis ikke i decideret party-humør efter onsdagens 0-1-nederlag til FC Nordsjælland, hvor AGF spillede 85 minutter i undertal på grund af et tidligt rødt kort til Bubacarr Sanneh.

- Jeg er sindssygt stolt af gutterne, for vi leverer langt hen ad vejen en fin præstation. De når at få scoret et mål, og i den anden ende er vi desværre ikke skarpe nok på især dødboldene, som vi burde have udnyttet noget bedre. Jeg synes jo ikke, at FC Nordsjælland spiller noget speciel god kamp, det tror jeg heller ikke, at de selv synes, og det er vel på grund af vores præstation ti mod elleve, kom det fra angriberen.


Jeg mener, at jeg kommer imellem ham og bolden, og han så skubber mig i ryggen, men jeg ville også blive overrasket, hvis den blev dømt, for nu havde vi ikke fået en skid hele kampen, så hvorfor skulle vi så få et straffespark

Patrick Mortensen


- Jeg har en med hovedet, der går snert forbi stolpen, og den kunne jeg godt have scoret på, så det er sgu lidt ærgerligt at stå her bagefter og ikke have fået noget med. Det synes jeg sgu, at vi fortjente.

Så du står med en følelse af, at I skulle have haft noget med fra kampen?

- Ja, det gør jeg. Det havde været fair nok, hvis vi havde fået et point, sagde Mortensen.

Cheftræner David Nielsen var også tilfreds med sine spillere:

- Vi tabte kampen i dag, og det føler vi, er hårdt. Jeg hæfter mig ved, at vi griber os selv i frustrationen og spiller en fremragende anden halvle. Jeg har et fedt hold med masser af energi, og der er ikke nogen, der gemmer sig, lød det fra Nielsen.

- Jeg er meget tilfreds med vores indsats. Vi formåede at lukke Nordsjælland-holdet ned med en mand i undertal samtidig med, at vi blev ved med at angribe. Det var en flot præstation, sagde han videre.

Tilbage til AGF-topscoreren. Hvordan så han det røde kort?

- Når man kender Bubacarr, er han jo verdens sødeste person, og kunne aldrig finde på at gøre nogen fortræd. Jeg har lige set episoden, og ja, han rammer ham bagefter, men han sparker jo bolden væk. Der er jo ikke nogen, der sparker bolden væk og så i samme bevægelse kan nå at fjerne foden. I min verden er det jo bare uheldigt. Det er ikke dommernes skyld, at der er kommet VAR, men det er godt nok utaknemmeligt, for når du først begynder at se alt i super slow, ser tingene bare anderledes ud. FCN-spillerne mener jo heller ikke, at der er noget.

Det ændrer vel spillet for jer inde på banen, og gør, at I skal til at tænke på en anden måde i kampene?

- Ja, man skal i hvert fald passe på, og man bliver jo nødt til at tænke ret meget over, hvad man gør, og om man skal gå ned i tacklinger. Når dommeren efterfølgende kan løbe ud og dømme noget andet, selvom du har været først på bolden, så sætter det sig da i hovedet på os spillere. Det må vi så tage med, sagde Mortensen, der derudover også følte sig snydt for et straffespark efter pausen, hvor Mads Døhr Thychosen gik i ryggen på ham.

- Den kan sagtens dømmes. Jeg mener, at jeg kommer imellem ham og bolden, og han så skubber mig i ryggen, men jeg ville også blive overrasket, hvis den blev dømt, for nu havde vi ikke fået en skid hele kampen, så hvorfor skulle vi så få et straffespark, kom det fra Mortensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF drømmer om 8000 tilskuere på stadion til næste hjemmekamp

Aarhus

Forvirring om smittetal - men det går den gale vej: To sogne trues af tvangsnedlukning

AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Annonce