Annonce
Erhverv

Bjarne Graven Larsen ny formand for Kirk Kapital

Bjarne Graven Larsen er ny bestyrelsesformand i Kirk Kapital. Arkivfoto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix
Annonce

Et kendt ansigt i pengekredse, Bjarne Graven Larsen, er ny formand for Kirk Johansen-familiens pengetank Kirk Kapital.

Bjarne Graven Larsen er tidligere fondsdirektør og investeringsansvarlig i ATP, men har også haft tunge poster i andre pensionskasser og finanshuse. Senest som investeringsdirektør i den store canadiske pensionsfond Ontario Teachers' Pension Plan, hvor han indtil sidste sommer var ansvarlig for forvaltningen af en formue på over 1.000 milliarder kroner.

- Bjarne Graven Larsen kom ind i bestyrelsen i 2018. Han er et stort aktiv, og jeg er utroligt glad for, at han har takket ja til formandsposten, siger Casper Kirk Johansen.

Han træder selv tilbage som formand for bestyrelsen og er fremover næstformand. Dermed bliver han sammen med Bjarne Graven Larsen den faste kontakt for Kirk Kapitals direktør Kim Gulstad.

Casper Kirk Johansen er samtidig den eneste repræsentant fra ejerfamilien, der har en plads i bestyrelsen.

Den mangeårige ekspert i virksomhedshandler, Oscar Mosgaard, er derudover nyt medlem af bestyrelsen, som til gengæld siger farvel til den tidligere Grundfos-topchef Jens Jørgen Madsen og Leif Hasager, der er investeringsdirektør i Formuepleje.

- Bjarne kommer med et makroperspektiv på formueforvaltning. Oskar kommer som specialist i investeringer i enkeltvirksomheder. Vi har brug for begge dele, siger Kim Gulstad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus For abonnenter

Hætteklædte tyveknægte på båd skaber utryghed på Aarhus Ø

Annonce