Annonce
Navne

Bjarne Laursen får medalje af dronningen: Har arbejdet 40 år med busser i Aarhus

Driftsassistent og buschauffør Bjarne Laursen, 64 år, kan onsdag 9. juni fejre 40-årsjubilæum hos AarBus, tidl. Busselskabet Aarhus Sporveje. Pressefoto

JUBILÆUM: Driftsassistent og buschauffør Bjarne Laursen, Løgten, 64 år, kan onsdag 9. juni fejre 40-årsjubilæum hos AarBus, det tidligere Busselskabet Aarhus Sporveje.

Bjarne Laursen beskrives af ledelse og kollegaer som et meget kompetent, venligt og servicemindet menneske. Hans adfærd overfor både chauffører, passagerer, kollegaer og ledere igennem nu 40 år har altid gjort ham meget vellidt.

Siden Bjarne Laursen i 1981 blev ansat i AarBus/Aarhus Sporveje, har han arbejdet gennem meget omskiftelige tider med udliciteringer og store omlægninger af bybuslinjerne i Aarhus. Hans store indsigt og alsidighed har betydet, at han har været benyttet i mange forskellige funktioner i virksomhedens drift. Bl.a. funktioner i ”garagen” som dispositionsmand, hvor der blev sørget for bl.a. udskiftning af defekte vogne og planlægning af næste dags vogne.

Annonce

Fortjenstmedaljen i sølv

Bjarne Laursen har også været en del af AarBus’ setup omkring morgenopstarten og tildeling af vogne, ligesom han har været med i opstarten af Driftscentret.

Jubilaren er gift med Kirsten. Parret holder af at rejse rundt i Danmark og nyde kulinariske oplevelser. De tilbringer også meget tid sammen med deres børn og børnebørn.

Bjarne Laursen har æren af at modtage den ældst eksisterende belønningsmedalje i Danmark, Dronningens Fortjenstmedalje i sølv for 40 års uafbrudt civil tjeneste inden for samme tjenesteområde til offentligt ansatte personer.

Jubilæet fejres privat 11. juni grundet de nuværende covid-19 restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Udbrud af ekstra smitsom corona-variant: Vuggestue og børnehave i Risskov lukket

Aarhus

De smarteste sygehuse klarede coronakrisen bedst: AUH er blandt de bedste i verden

Alarm 112

Nye redningsstiger i østjyske havne skal forebygge drukneulykker: Skrig-orange og kan ses fra vandet i mørke

Aarhus For abonnenter

Beboere frygter, at dødskørsel på Aarhus Ø vil koste liv: Vagter og afspærring af p-plads er i spil til at dæmpe uroen

Annonce