Annonce
Debat

Blå bloks redning: Jørgen Winther, det er jo et forslag på Månen

"Jørgen Winther vil foreslå, at man i blå blok vil bede den forhenværende statsminister og realitystjerne Lars Løkke Rasmussen påtage sig opgaven med at stå som samlet leder af blå blok mod Mette Frederiksen. Jørgen Winther, det er jo et forslag på Månen. Hvordan kan du i din vildeste fantasi forestille dig, at de øvrige borgerlige partiledere vil gå med til det", skriver Finn Raunsbæk. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

DEBAT: Den tidligere folketingsmand samt nuværende medlem i regionsrådet i Region Midtjylland, Jørgen Winther, har foreslået, at man skal samle blå blok for at gøre op med Mette Frederiksens håndtering af coronakrisen, da han åbenbart ikke mener, det bliver håndteret på den rigtige måde. Fred være med det.

Men når det så er sagt, så kom chokket:


Annonce

Har du i din iver helt glemt, at det var Lars Løkke Rasmussen, der fik smadret Venstre samt blå blok, som i dag ligger i ruiner?


Jørgen Winther vil foreslå, at man i blå blok vil bede den forhenværende statsminister og realitystjerne Lars Løkke Rasmussen påtage sig opgaven med at stå som samlet leder af blå blok mod Mette Frederiksen.

Jørgen Winther, det er jo et forslag på Månen. Hvordan kan du i din vildeste fantasi forestille dig, at de øvrige borgerlige partiledere vil gå med til det?

Har du i din iver helt glemt, at det var Lars Løkke Rasmussen, der fik smadret Venstre samt blå blok, som i dag ligger i ruiner? Samtidig var du selv med til at få Lars Løkke Rasmussen fjernet som formand. Så tror du selv på, at det forslag vil falde i god jord?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce