Annonce
Sport

Blandet ligastart for de århusianske badmintonklubber

Anders Antonsen var tilbage på halgulvet i Badmintonligaen, da Aarhus AB tog hul på grundspillet. Antonsen vandt begge sine herresingler i de to første runder, men det var ikke nok til at sikre klubben en samlet sejr. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)
Annonce

BADMINTON: Fjerbolden flyver igen i de danske haller. I denne uge har de højest rangerede klubber herhjemme taget hul på ligaen og afviklet de to første runder i grundspillet.

Aarhus er begunstiget af at have to klubber i landets bedste række.

Højbjerg Badminton Klub og Aarhus AB spillede tirsdag aften deres første runde. Her havde AB hjemmebane i deres første opgør og kunne desuden glæde sig over at have Anders Antonsen tilbage i folden. Antonsen vandt sin herresingle, men trods fire sejre til hjemmeholdet, så måtte de sammenlagt se sig slået af Greve, der fik fem sejre i holdkampen.

Bedre gik det for sidste sæsons Final Four deltager Højbjerg, som i deres første runde vandt 6-3 på udebane over Gentofte.

Torsdag aften var begge klubber igen i aktion. Her blev det dog ikke til århusianske sejre. Højbjerg måtte hjemme se sig slået af Vendsyssel 2-7. Her var det kun århusianernes første herre og damedouble, som formåede at vinde deres kampe.

Aarhus AB tabte med samme cifre i Solrød Strand.

Ud af de fem kampe var det kun Anders Antonsen i herresingle og klubbens 2. herredouble, der formåede at tilkæmpe sig point.

Efter de to første runder er Aarhus AB placeret på ottendepladsen, men Højbjerg er syver i ligaen.

Den næste runde af Badmintonligaen spilles 25. oktober. Her skal Højbjerg Badminton Klub møde oprykkerne fra Odense på udebane, mens Aarhus AB tager imod Gentofte hjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce