Annonce
Østjylland

Blev ikke klippet: Politiet snuppede narkosælger i frisørsalon

Politiets specialpatrulje holdt øje med frisørsalon i Odder og fik fat i to mænd, der begge havde kokain på sig. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Specialpatrulje fulgte to mænd, der hverken blev klippet eller barberet, da de var i stolen.

Odder: To unge mænd på 21 og 25 år fra Odder blev torsdag anholdt af politiets specialpatrulje, der holdt øje med en frisørsalon. Politiet fandt kokain på begge mænd.

Patruljen så i første omgang to mænd gå ind i en salon, hvor de begge satte sig i frisørstolen. Kort tid efter gik de ud af butikken uden at være blevet behandlet, fortæller Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da de forlod frisøren, kom der en bil, og begge mænd talte med føreren. De lavede en udveksling, gav hinanden en krammer, og mens de to mænd forlod stedet, gik føreren af bilen ind til frisøren.

Politiet fik fat i de to mænd til fods, og på en 21-årig mand fra Odder fandt de en mindre mængde kokain.

Derefter vendte betjentene tilbage til frisørsalonen og visiterede den formodede sælger, en 25-årig mand fra Odder. De fandt flere salgsposer med kokain, og da de undersøgte hans bopæl, fandt de mere kokain.

Den 21-årige blev sigtet for besiddelse af narko, mens den 25-årig er sigtet for salg af narko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Cirkushest på slap line

Læserbrev

Læserbrev: Regnvejr - det er alvorligt, det her

Ikke, at AGF ikke kan spille fodbold. Ikke, at kommunen er så forhippet på, at alle skal bo i midtbyen, at man nu pønser på at bebygge ganske små åndehuller lige bag Salling ved Telefonsmøgen. Nej – den menneskeskabte globale opvarmning ser nu ud til at true os. Hvis ikke de enorme regnmængder hører op, så bliver vores flade land én stor mudderpøl, hvor det ikke er til at eksistere. Jeg troede ellers på, at det først ville ramme Maldiverne, der bliver oversvømmet af havet, og dernæst landene nedenfor Himalaya, der vil komme til at mangle vand, når gletcherne er smeltet ned og Ganges, Mekong med andre floder er tørret ud. Høje temperaturer og varme giver nedbør, og det ene lavtryk efter det andet er væltet ind over os ude fra Atlanterhavet og Nordsøen (Vesterhavet) i en sådan grad, at vi kun iført gummistøvler kan bevæge os udenfor befæstede arealer. Holstebro, Horsens, Vejle og Kolding er oversvømmet, og hundredvis af villa-, sommerhus- og kolonihaver står under vand. I Århus Stiftstidendes tillæg Danmark sås torsdag 20. februar på bagsiden et luftfoto af et oversvømmet kolonihaveområde i Kolding. Hvorfor ikke bringe et sådant billede på forsiden i respekt for alvoren i det her? I en leder samme dag opfordrer Hans Petersen til at lade en rendegraver køre ind på en mark og afhjælpe en villa-nabogrund, der er truet af oversvømmelse fra marken. Ja – men hov, kan den rendegraver i det hele taget køre på marken? Og kan landmanden køre på marken? Hvad med vintersæden, den er vel regnet og rådnet væk? Det vil give enorme tab på valutabalancen, hvis ikke vores ellers udskældte landbrug kan komme i marken. Vi må virkelig krydse fingre for, at forårs- og sommersolen vil komme til at skinne i rigt mål, så der kommer gang i fordampningen, gerne samtidig med noget blæsevejr, ellers giver det blot yderligere nedbør. På en måde har vi (den ældre generation) fortjent det. Det er selvforskyldt og ville jo være ganske uretfærdigt, hvis det kun rammer vores børn og børnebørn. Vi har i den grad bygget op til den globale opvarmning med et liv i luksus og overflod. Nu kommer regningen så. For klimaet dette efterår og vinter er så ekstremt, ligesom sommeren 2018, at begge dele må skyldes den menneskeskabte globale opvarmning. Naturen er og bliver den stærkeste, trods al vores viden og teknologi. Piller vi ved den, viser den tænder.

Aarhus For abonnenter

Socialområdet i Aarhus skal spare 45 millioner kroner: Men politikerne er slet ikke færdige

Aarhus For abonnenter

Ældrerådmand vil ikke af med penge til socialområdet: - Det er da dybt uretfærdigt

Annonce