Annonce
Aarhus

Blev skubbet ud af bussen: Buschauffør overfaldet af rasende passager

En buschauffør blev overfaldet ved endestationen natten til torsdag i Harlev. Arkivfoto: Kim Haugaard
Politiet blev natten til torsdag kaldt til Harlev, hvor en 33-årig mand blev anholdt for et voldeligt overfald.
Annonce

AARHUS: En buschauffør blev natten til torsdag overfaldet af en passager.

Det skete klokken 00.35, da bussen var nået til endestationen på Rødlundvej i Harlev J. Her kom en passager, som var steget på bussen tidligere ved Klostertorvet i Aarhus, op til chaufføren og bad ham ringe efter en taxi.

Det fik chaufføren til at spørge manden, om han ikke selv havde en telefon, men da manden bad chaufføren ringe, nægtede chaufføren, som i stedet bad passageren forlade bussen. Det nægtede manden dog, og derfor rejste chaufføren sig fra sit sæde for at pege på døren og igen opfordre manden til at forlade bussen.

Det gjorde ifølge chaufførens forklaring til Østjyllands Politi, manden så rasende, at han slog ud efter chaufføren, som blev ramt på læben og på kinden, inden han blev skubbet ud af bussen og ned på jorden. Her prøvede passageren at sætte sig oven på chaufføren, som dog fik vristet sig fri, inden han løb manden og ind i bussen.

Da han havde lukket døren, fortsatte manden udenfor med at råbe og prøve at komme ind i bussen. Chaufføren fik fat i driftscentret, der bad ham køre fra stedet og ringe til politiet.

Gerningsmandens signalement blev givet videre til en patrulje i nærheden, som kørte til adressen i Harlev, hvor manden var blevet sat af, og kort efter spottede patruljen en mand på Ketting Parkvej. Den 33-årige mand passede på signalementet og han blev anholdt og sigtet for vold og for narkobesiddelse, da der i forbindelse med visitationen af ham blev fundet en joint i hans bukselomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Yemen - et enkelt valg

Debat

Zoo som p-plads

Aarhus For abonnenter

Analyse: Socialdemokraterne i Aarhus ved godt, at de er bagud på point

Aarhus

Efter ny corona-stramning: Alle århusianske gymnasier udskyder skolestart i 14 dage

Annonce