Annonce
forside

Bliv brun uden stråler

Maria Bansov vægter både skønhed og sundhed. Derfor har hun åbnet en spray tan-kabine, som giver en naturlig glød men ikke udsætter kroppen for skadelige UV-stråler.

Du kan sagtens beholde en gylden kulør, selvom kulden bider. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om UV-stråler.

Forkælelsen er i højsæde hos Kosmetolog Maria Bansov i Brabrand. I klinikken er der velvære til hele kroppen fra vejrbidte vinterfødder over ømme skuldre til den sarte ansigtshud. Den 1. november åbnede stedet tilmed en ny spray tan-kabine, som hjælper kunderne af med den efterårsblege kulør.

Annonce
Kosmetologen tilbyder mange forskellige slags forkælelse blandt andet ansigtsbehandling og plukning af bryn. 

Indehaver Maria Bansov er stolt over at kunne åbne den nye kabine:

Fakta

Kosmetolog Maria Bansov ligger på Hovedgaden 63 i Brabrand.

»Jeg har fulgt udviklingen inden for spray tan i lang tid og har testet alle mulige forskellige slags for at kunne tilbyde det helt rigtige,« fortæller den naturligt smukke kosmetolog.

Det har været vigtigt for hende at finde frem til et behandling, der både er fri for parabener og samtidig giver den lækre gyldne kulør:

»Tidligere har spray tan givet et rødligt skær. Men jeg har fundet en farve, der er rigtigt afstemt og ser helt naturlig ud. Så folk kommer ikke til at gå herfra og ligne Sydney Lee,« griner hun.

Mor fik kræft

Skønhed er et stort tema for den unge klinikejer, der er uddannet kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer. Men sundhed er mindst lige så vigtigt. I sin egen nære familie har hun oplevet hvilke alvorlige konsekvenser, forfængelighed kan have. I 2005 fik hendes mor konstateret modermærkekræft:

»Både min mor og jeg var på det tidspunkt meget flittige brugere af solariecentre. Men det var en brat opvågning, da min mor pludselig blev syg,« siger hun og fastholder alvorligt blikket:

»Modermærket sad på hælen, så hun måtte have opereret det af og også omkringliggende hud og noget af knoglen. Derfor var der en lang periode, hvor hun gik på krykker.«

Heldigvis er Maria Bansovs mor i dag rask men går stadig til undersøgelser hos lægen. Det har været en hård tid for hele familien, og Maria Bansov gjorde efterfølgende op med sig selv, hun aldrig ville lægge sig i et det blå UV-lys igen:

»Jeg tænkte, at der måtte være et alternativ. For jeg holder jo stadig af at have en flot kulør og føler mig bedre tilpas, når jeg ikke er bleg.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Psykolog om efterladte børn: De vil føle sig fortabt

Aarhus

Alle tiders jul med pressefotograferne

Læserbrev

Parkering på fiskerihavnen. Er vi blot en stime gubbier i akvariet?

Det forekommer mig ret bizart, at to rådmænd offentligt diskuterer, hvem der mon er skyldig i den ene fejl efter den anden, samtidig med at vi borgere blot ser på cirkusset. Det var i ingens interesse, at parkeringsforholdene blev ændret på Fiskerihavnen. Men af en eller anden finurlig bureaukratisk grund ændrede man det uden argumentatorisk grund. Vi så det også med projekt Aarhus Folkepark, hvor der heldigvis blev oprettet borgergrupper mod indgriben i vores grønne områder. Burde det overhovedet være nødvendigt at oprette protestgrupper? Burde borgerdemokrati/-inddragelse ikke være en ren selvfølge? Heldigvis landede Lind Invest og Salling Fondene lidt ro på bølgen i akvariet. Men også her går det stærkt, og før vi fik set os om, hed projektet pludselig Kongelunden. Jo, demokratiets vej i akvariet vil ingen ende tage. Gubbierne svømmer konstant rundt og følger bare strømmen af fodringen fra oven. Det er, som om byrådets aktører i akvariet helt har glemt, at de er medaktører og skal varetage miljøet i vandet til gavn for alle. Det kunne være ønskeligt, at man lyttede noget mere til borgerne og stillede dem overfor flere valg, så det ganske enkelt var flertallet, der havde en sidste stemme, i forhold til om det skal være den ene eller den andens byudviklers forslag, der bliver realiseret i de forskellige enormt store projekter, der skal udvikle byen. Vi skal alle være her, og vi skal alle behandles med respekt.

Aarhus

Efter 15 timer: Stadig ingen spor af forældre til efterladte småbørn

Annonce