Annonce
forside

Bliv brun uden stråler

Maria Bansov vægter både skønhed og sundhed. Derfor har hun åbnet en spray tan-kabine, som giver en naturlig glød men ikke udsætter kroppen for skadelige UV-stråler.

Du kan sagtens beholde en gylden kulør, selvom kulden bider. Samtidig behøver du ikke bekymre dig om UV-stråler.

Forkælelsen er i højsæde hos Kosmetolog Maria Bansov i Brabrand. I klinikken er der velvære til hele kroppen fra vejrbidte vinterfødder over ømme skuldre til den sarte ansigtshud. Den 1. november åbnede stedet tilmed en ny spray tan-kabine, som hjælper kunderne af med den efterårsblege kulør.

Kosmetologen tilbyder mange forskellige slags forkælelse blandt andet ansigtsbehandling og plukning af bryn. 

Indehaver Maria Bansov er stolt over at kunne åbne den nye kabine:

Fakta

Kosmetolog Maria Bansov ligger på Hovedgaden 63 i Brabrand.

»Jeg har fulgt udviklingen inden for spray tan i lang tid og har testet alle mulige forskellige slags for at kunne tilbyde det helt rigtige,« fortæller den naturligt smukke kosmetolog.

Det har været vigtigt for hende at finde frem til et behandling, der både er fri for parabener og samtidig giver den lækre gyldne kulør:

»Tidligere har spray tan givet et rødligt skær. Men jeg har fundet en farve, der er rigtigt afstemt og ser helt naturlig ud. Så folk kommer ikke til at gå herfra og ligne Sydney Lee,« griner hun.

Mor fik kræft

Skønhed er et stort tema for den unge klinikejer, der er uddannet kosmetolog og lægeeksamineret fodplejer. Men sundhed er mindst lige så vigtigt. I sin egen nære familie har hun oplevet hvilke alvorlige konsekvenser, forfængelighed kan have. I 2005 fik hendes mor konstateret modermærkekræft:

»Både min mor og jeg var på det tidspunkt meget flittige brugere af solariecentre. Men det var en brat opvågning, da min mor pludselig blev syg,« siger hun og fastholder alvorligt blikket:

»Modermærket sad på hælen, så hun måtte have opereret det af og også omkringliggende hud og noget af knoglen. Derfor var der en lang periode, hvor hun gik på krykker.«

Heldigvis er Maria Bansovs mor i dag rask men går stadig til undersøgelser hos lægen. Det har været en hård tid for hele familien, og Maria Bansov gjorde efterfølgende op med sig selv, hun aldrig ville lægge sig i et det blå UV-lys igen:

»Jeg tænkte, at der måtte være et alternativ. For jeg holder jo stadig af at have en flot kulør og føler mig bedre tilpas, når jeg ikke er bleg.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

AGF drømmer om 8000 tilskuere på stadion til næste hjemmekamp

AGF

AGF-cheftræner: Vi lagde alt, men tabte finalepladsen for en uge siden

AGF

Langt mere snert i AGF-holdet i Randers, men drømmen brast om en finale på eget græs

Annonce