Annonce
Aarhus

Bliv gift på et feministisk skib denne sommer

Her ses det norske skib Sørlandet. Det er i lignende kulisser, der tilbydes århusianerne at blive gift i under The Tall Ship Race. Akrivfoto: Claus Fisker/Scanpix
The Tall Ship Race tilbyder århusianerne at gifte sig på et af de største skoleskibe under dette års race.

AARHUS: Har du altid drømt om at blive gift under åben himmel?

Har du tilmed også drømt om at blive gift på gyngende grund? Eller hvad med drømmen om at blive gift på et feministisk sejlskib?

Jamen så har du nu muligheden. The Tall Ship Race giver dig nemlig chancen for at blive gift på et af de største skoleskibe, som ligger til kaj lørdag 3. august til dette års race.

Det er norske 'Sørlandet', der ligger krop til vielsen. Sørlandet er skoleskibenes feministiske forkæmper, fordi det som det første tall ship nogensinde i 1981, gav kvinder muligheden for sejltræning.

Annonce

Ægteskabet er en rejse, og vi vil gerne sende parrene afsted på den bedst mulige måde. Det er derfor fantastisk, at vi nu kan give Aarhusianere muligheden for at søsætte starten på deres rejse, ombord på et af verdens smukkeste skoleskibe.

Rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad

Unikke omgivelser

Rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, er glad for, at de kan vie forelskede par i unikke omgivelser.

- Ægteskabet er en rejse, og vi vil gerne sende parrene afsted på den bedst mulige måde. Det er derfor fantastisk, at vi nu kan give Aarhusianere muligheden for at søsætte starten på deres rejse, ombord på et af verdens smukkeste skoleskibe, lyder det fra rådmanden.

Der afsættes 10 minutter per vielse, og der vil være mulighed for efterfølgende at drikke et glas med gæsterne på kajen. I selv skal stille med to vidner, som skal overvære vielsen og efterfølgende underskrive vielsespapirer, og resten af betingelserne kan I læse om på Aarhus Kommunes hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce