Annoncørbetalt indhold

Bliv klogere på samlelån her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Samlelån er en type lån, der giver mulighed for at samle flere små lån og kreditter hos én bank. På den måde kan man nemt og overskueligt få et godt overblik over sin økonomi. Man skal dog være opmærksom på, at man ikke nødvendigvis vil få en bedre rente på det samlede lån, men det kan med sikkerhed give et bedre overblik over økonomien. Læs med her, og bliv klogere på samlelån.


Annonce

Hvilke fordele er der ved at samle sine lån?

Der er flere fordele ved at samle sine lån. Først og fremmest kan det give en bedre oversigt over økonomien, da man kun vil have én samlet ydelse i stedet for flere. Samtidig kan det også give en lavere månedlig ydelse, hvilket kan gøre det lettere at få råd til andre ting. Det er dog vigtigt, at man tænker sig om, inden man samler sine lån, da det ikke altid er den billigste løsning. Man skal derfor undersøge markedet grundigt og finde ud af, hvilken type lån, der passer bedst til økonomi og situation.


Hvordan samler man sine lån?

Man kan samle sine lån ved at kontakte sin bank eller ved at benytte LendMe. LendMe er en platform og Danmarks største formidler af lån, som gør det muligt at samle sine lån. Du kan ansøge helt gratis på lendme.dk, og få tilbud fra op til 17 banker. Når din ansøgning er færdig, vil den blive vurderet af de 17 banker, LendMe samarbejder med og herefter vil du få vist dine tilbud. Bankerne, som LendMe samarbejder med, har generelt en meget konkurrencedygtig rente, da de er specialiseret i udlån. Derudover har de heller ikke udgifter til fysiske filialer, som mange traditionelle banker har.


Er der nogle ulemper ved at samle sine lån?

Der er mange fordele ved at samle sine lån. De største fordele er, at man kan spare penge på sin eksisterende gæld, hvilket gør det nemmere at blive gældfri og få mere luft i sin privatøkonomi. Der findes ikke nogle deciderede ulemper ved at samle sine lån, da du højst risikerer, at der ikke er nogle banker, der kan tilbyde dig en bedre pris, end du har i forvejen. Her er det naturligvis bare betryggende at vide, at du har den bedste pris på dine lån. Der er dog én ulempe, og det er, at når du samler dine lån hos en ny bank, skal du typisk betale et oprettelsesgebyr hos dem. Hos de fleste banker er oprettelsesgebyret på 1-2% af det samlede beløb. Du betaler ikke oprettelsesbeløbet på én gang, men over hele lånets løbetid. Andre banker har også helt faste gebyrer, der er meget lave. Du finder kun ud af, om hvilken bank der tilbyder de bedste vilkår ved at sammenligne lån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.