Annonce
Aarhus

Blomstrende fredag: Bind en krans på Bispetorvet

Flower Friday er et blomstrende tiltag under kampangen "Smilet lever". Her kan man fredag eftermiddag binde en blomsterkrans på Bispetorvet. PR-foto
Annonce

AARHUS: En række lokale aktører er gået sammen om nye sommerinitiativer, der skal lokke århusianerne og tilrejsende turister op af campingstolene og ind til byen for at få omsætningen til at vokse oven på flere måneders corona-nedlukning.

Charmeoffensiven har fået navnet "Smilet lever", og et af initiativerne er Flower Friday, som på fredage i juli og august finder sted på Bispetorvet fra klokken 14 til 17.

Her kan man være med til at binde farverige blomsterkranse, som skaber liv i bybilledet.

Flower Friday

Flower Friday, hvor man kan binde blomsterkranse, er blandt en række tiltag under kampagnen "Smilet Lever".

Bag den står Aarhus Kommune, Aarhus Cityforening, VisitAarhus og andre af byens aktører. Direktør for Salling, Marianne Bedsted, står i spidsen for det nye udvalg "Mere gang i byen", der skal få århusianerne til at blive turister i egen by og dermed sætte gang i omsætningen.

Flower Friday foregår på Bispetorvet hver fredag kl. 14-17 og er gratis.

Gæsterne udvælger selv blomsterne og laver deres egen krans. Kniber det med færdighederne, står arrangører med grønne fingre klar til at hjælpe. Der er værktøj til låns ved de opstillede bord-bænkesæt.

Arrangementet tager naturligvis hensyn til corona-smitte. Blomsterbinderne skal sidde med god afstand og værktøjet sprittes af efter brug.

Initiativet, der er skabt af kulturbureauet Culture Works, er gratis for alle.

Arrangørerne af Flower Friday står klar til at hjælpe med at binde blomsterkranse hver fredag hen over sommeren. PR-foto

Man kan holde sig opdateret på Flower Friday og de andre sommerinitiativer på Intagramkanalen ’smiletlever’, på Facebooksiden ’Smilet Lever’ og under kampagnens hashtag #smiletlever.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Høj hastighed, ulovlige overhalinger, venstre om helleanlæg og kørsel over for rødt: - Vi ser det hele, siger politikommissær

Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Aarhus For abonnenter

Bilist på flugt mejede kvinde ned: Hvornår skal politiet forfølge bilister, der stikker af?

Aarhus

Dagens corona-tal viser en lille stigning, men der er langt op til de grimme tal fra december

Annonce