Annonce
forside

Blottede sine kønsdele for små drenge på tur med SFO

Arkivfoto: Kim Haugaard

Politiet modtog mandag to anmeldelser om en blotter. Første episode fandt sted ved Hørhaven i Marselisborgskovene og anden episode fandt sted i Mindeparken. Politiet udelukker ikke, at det kan være samme mand.

AARHUS: Drenge på udflugt med deres SFO var mandag eftermiddag udsat for en blotter.

Drengene var på udflugt ved Hørhaven i Marselisborgskovene, da en mand ved 14-tiden blottede sine kønsdele for de mindre-årige drenge.

Manden beskrives som:


  • 40-45 år
  • Kraftig af bygning
  • Mørkt hår
  • Sorte/grå skægstubbe
  • Iført sort jakke og blå jeans
Annonce

Søger vidner

Senere på eftermiddagen klokken 16.29 fik Østjyllands Politi endnu en anmeldelse om en blotter. Anmeldelsen lød på en mand, der sad og blottede sine kønsdele ved et springvand i Mindeparken.

Manden beskrives som:


  • Bar kasket
  • Iført grå trøje og blå jeans

Hos Østjyllands Politi udelukker man ikke, at der kan være tale om den samme mand. Men der kan også være tale om to forskellige. Derfor vil man rigtig gerne høre fra vidner til begge episoder.

Man kan kontakte politiet på tlf. 114, hvis man har oplysninger i sagerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Racisme skal standses og andet end det

Et fodboldstadion har sin egen retorik. Der er næsten ingen grænser for, hvad publikum tillader sig at råbe efter aktørerne på banen. Det gælder både spillere og dommere, som bliver udsat for tilråb, som kunne have kostet en dom, hvis de var blevet råbt på åben gade. Men stadions har deres egne regler. Mere bliver tilladt indenfor end udenfor. Racisme burde slet ikke forekomme, heller ikke på fodboldstadions. Ethvert menneske har ret til respekt uanset hudfarve, og det er godt, at der nu bliver taget fat på at standse racismen på internationalt niveau. I yderste instans skal en fodbolddommer afbryde en kamp, hvis racistiske tilråb bliver gentaget. Det skete to gange i Bulgarien-England forleden. Men kampen blev spillet færdig. Reglen er ikke uden problemer. Hvis et hold er bagud, og tilhængerne ønsker at få kampen standset, kan de råbe racistiske udtryk, så dommeren må gribe ind. Og så ekstrem som sport på øverste niveau er blevet, er mange parate til at udnytte enhver regel og mulighed for at vinde eller undgå at tabe. Et andet sted kan vi begynde. Herhjemme sker det meget ofte, at tilskuerne råber "ludersøn" efter en dommer, hvis de mener, han har dømt forkert - selvfølgelig mod deres eget hold. Det tilråb er krænkende og uholdbart, og Dansk Boldspil-Union bør give dommeren eller endnu bedre fjerdedommeren ret til at standse kampen, når tilråbet forekommer. I gentagne tilfælde kan han standse kampen helt. Det er også upassende, når fodboldlandsholdet og andre hold synger den sejrssang, som slutter med "store patter". Det er plat og lummert. Selv om der kan være voldsomme fysiske udfoldelser, når det går hårdest til i fodbold, kan spillet også være elegant. Stemningen på et stadion kan være fantastisk og hjertegribende, og stedet bør ikke være skueplads for latrinære, platte, upassende og racistiske tilråb. Det vil også klæde spillet, hvis elegancen føres videre, når kampen er forbi. Spontan jubel og glæde hører med, og den skal der selvfølgelig være plads til, men den kan også udføres værdigt.

Annonce