Annonce
Sport

Boesen bankede VSK i top seks og smed Aarhus Fremad ud af det sjove selskab

Malthe Boesen har scoret fem gange i sæsonen. Foto: Ole Nielsen.
VSK Aarhus er tilbage i top seks efter mandagens spillerunde i 2. Division. Det er Aarhus Fremad ikke længere.

FODBOLD: Malthe Boesen blev dagens mand i skysovs for VSK Aarhus, da han blev kampens enlige målscorer i blæsevejret på kunstgræsset ved Vejlby-Risskov Centret mandag eftermiddag.

Modstanderen var BK Frem.

Scoringen kom seks minutter inde i anden halvleg, hvor Boesen kunne score sit andet mål i sæsonen for VSK Aarhus. Det var dog hans femte i alt, for i efteråret scorede han tre for Brabrand.

Det var i sig selv en vigtig sejr for VSK Aarhus, der med sejren rykker sig selv op i top seks, som i næste sæson bliver det sjove selskab. 2. Division bliver nemlig knækket over ved sjettepladsen, og hvis man vil være i landets tredjebedste række i næste sæson, skal man være med i top seks.

Men pladsen var også på bekostning af et andet århusiansk hold. Aarhus Fremad var i top seks indtil mandag, men deres dårlige start på forårssæsonen fortsatte på udebane mod Dalum IF.

2. Division

VSK Aarhus - BK Frem 1- 0 (0-0)

  • 1-0 Malthe Boesen (51.)

Dalum IF - Aarhus Fremad 1-1 (1-0)

  • 1-0 Rasmus Schmidt (29.)
  • 1-1 Lasse Hauge Mortensen (88.)

Middelfart Boldklub - Brabrand IF 2-1 (0-1)

  • 0-1 Henrik Borup (28.)
  • 1-1 Niclas Vemmelund (85.)
  • 2-1 Nicolai Frederiksen (89.)

Kampen skulle oprindeligt have været spillet på Dalum Stadion, men på grund af dagens snevejr blev kampen rykket til en kunstgræsbane.

Dalum kom foran i første halvleg foran efter et hjørnespark, og kort efter målet måtte kampens dommer afbryde spillet i et kvarter på grund af vejrforholdene.

Til allersidst i kampen udlignede Lasse Hauge for Aarhus Fremad efter et frispark og sikrede, at Fremad trods alt kunne tage et point med hjem fra Fyn. Men det er dog også værd at bemærke, at Aarhus Fremad, bookmakernes favorit til oprykning før sæsonen, ikke har vundet en eneste af deres første fire kampe i forårssæsonen.

Til sidst var også Brabrand IF i kamp denne 2. Påskedag på udebane mod Middelfart. Det så længe godt ud for Brabrand, men i de sidste ti minutter af kampen scorede vestfynboerne to gange og vandt derfor 2-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AGF

Schouby om ny sportschef: Vigtigste opgave bliver at købe nye spillere og trimme truppen

Kultur

Udeservering eller ej? Blandede holdninger hos århusianske restauratører

Annonce