Annonce
Aarhus

Boghandler Clausens efterfølger sælger stadig ud

Nu flytter Vangsgaards Boghus ud af de legendariske lokaler i Ryesgade. Ophørsudsalg fortsætter i Frederiksgade 83 med 75 procents rabat på alle bøger.

Annonce

Nu rykker Vangsgaards Boghus endegyldigt ud af legendariske Henning Clausens lokaler i Ryesgade 3.

Men ophørsudsalget fortsætter. Bare i nye og midlertidige lokaler i Frederiksgade 83. Lige rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen.

Og nu som før er rabatten til at tage at føle på: 75 procent.

»Vi håber, at folk har lyst til at gå de 125 meter fra Ryesgade, som vi ærgrer os over at forlade. Til gengæld har det været en dejlig oplevelse med glade kunder at holde udsalg,« siger Søren Vangsgaard.

Hvis udsalget fortsætter tilfredsstillende, er Søren Vangsaard klar til at blive ved med at holde bogudsalg i Frederiksgade.

»Det var en gigantisk succes med bogmarkedet på Skt. Clemens Torv. Folk elsker billige bøger, og vores lagre på Sjælland bugner altid af bøger, som kan flyttes til Aarhus,« siger Søren Vangsgaard.

Det er en vandskade og en uafsluttet forsikringssag, der tvinger Søren Vangsgaard til at lukke. Der bliver dog stadig boghandel i lokalerne, hvor navnkundige Henning Clausen gennem 62 år drev sin boghandel uden computer og andre moderne hjælpemidler. Henning Clausens klæbehjerne gav ham et enestående overblik over de 70.000 titler.

Og så godt som altid kunne han gå lige direkte hen på hylden og hive den bog frem, kunden efterspurgte.

Tredje boghandler på adressen bliver Arnold Busck. Danmarks største bogkæde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce