Annonce
Østjylland

Bogholder bortvist: Idrætsforening udsat for millionsvindel

Bogholderen skulle ifølge Hortnslet IFs bestyrelse blandt andet have udbetalt for meget i løn til sig selv gennem 10 år. Foto: Scanpix

Hornslet Idrætsforening kræver 1,2 millioner kroner fra bogholder, som er blevet bortvist. Bogholderen stævner på den anden side idrætsforening for næsten 500.000 kroner.

HORNSLET: Det er påstand mod påstand i Hornslet Idrætsforening. Foreningen bortviste april sidste år en kvindelig bogholder og forlangte, at hun betalte 1,2 millioner kroner tilbage for rod i regnskabet. Bogholderen har svaret igen med en stævne foreningen for næsten 500.000 kroner for manglende udbetaling af løn.

Det skriver TV2 Østjylland.

Djursland-foreningens bestyrelse mente, at bogholderen stod bag uregelmæssigheder vedrørende hendes egen løn. At bogholderen gennem en årrække havde udbetalt for meget løn til sig selv.

- Den bortvisning mener hun ikke er lovlig, og derfor har bogholderen stævnet Hornslet IF for manglende løn i en opsigelsesperiode, godtgørelse for en usaglig opsigelse og andre tilgodehavender. I alt løber det sig op i 476.000 kroner, siger Hornslet IFs advokat, Mads Krarup, til TV2 Østjylland.

Hornslet IF mener, at bogholderen løbende gennem en halv snes år har udbetalt for meget - til sig selv. Blandt andet som overtidsbetaling. Derfor kravet på 1,2 millioner kroner. Bogholderen har blandt andet skulle styre økonomien i Hornslet Hallen, der drives som en privat virksomhed. Hornslet IF mener også, at bogholderen har faktureret sig selv for et højere antal timer hver uge end aftalt og til en for høj timeløn.

For bogholderen køres sagen af fagforeningen ASE. Hverken advokaten herfra eller klienten selv ønsker at udtale sig.

TV 2 Østjylland skriver, at bogholderen også er blevet politianmeldt for identitetsmisbrug i forbindelse med køb af mobiltelefoner i en sag sideløbende med ovenstående.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Gratis blåmuslinger til alle: Clausens Fiskehandel klar med 1 ton stor gave

112

Mand med skæg og bamser skabte utryghed: Politiet har talt med ham og han beklager

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce