Annonce
Sport

Boksetalent forlænger med Sauerland

Frederik Hede Jensen. Arkivfoto: Kim Haugaard
Den 22-årige fjervægter Frederik Hede Jensen har forlænget sin aftale med Team Sauerland og skal i ringen i Horsens 22. juni.

Boksning: Frederik Hede Jensen har forlænget sin aftale med boksepromotor Team Sauerland. Den 22-årige bokser, der bor og træner i Aarhus, vendte tilbage til ringen i marts måned, hvor han vandt en sikker sejr over Ilia Beruashvili. En præstation, der har fået Sauerland til at give bokseren en ny kontrakt.

- Frederik er et af de største talenter i dansk boksning. Vi glæder os til at arbejde sammen med ham i de kommende år og hjælpe ham med at nå sit potentiale, udtaler Nisse Sauerland i en pressemeddelelse.

Frederik Hedes næste kamp bliver 22. juni i Forum Horsens, hvor han bliver en del af undercardet til Dina Thorslunds VM-kamp. Det er endnu uvist hvem den 22-årige bokser skal op imod, men han glæder sig over at få en ny kamp.

- Det betyder meget for mig at være en del af Team Sauerland. Jeg kan nu fortsætte min udvikling mod at blive en verdensklassebokser og forhåbentlig få nogle gode kampe i bogen. Et af mine store mål er at få en titelkamp i et af de større bokseforbund, og jeg er sikker på, at Team Sauerland vil komme med en masterplan, der kan bringe mig tættere på denne drøm, udtaler Frederik Hede Jensen.

Den 22-årige fjervægter er placeret som 526 på Boxrecs uofficielle verdensrangliste og har bokset fem kampe som professionel.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Pladsmangel og dårlige faciliteter: Politiet drømmer om at flytte fra Politigården

Annonce