Annonce
Aarhus

Boligkæde vil øge med ti nye butikker

Erik Vinther er direktør i den frivillige kædes indkøbsfællesskab. Pr-foto
Stadigt flere køber boligtekstiler på nettet, og kæde får nyt hovedsæde i Aarhus.

AARHUS: Gardin- og boligtekstilkæden botex flytter hovedkontoret til nye lokaler i Aarhus og åbner ny webshop.

En analyse fra Retail Institute Scandinavia viser, at antallet af kædebutikker er faldet med 10 procent i de seneste fire år. For at imødegå det vil landets største kæde af gardin- og boligtekstilbutikker, botex, have flere butikker i kæden.

Hovedkontoret flytter til nye lokaler på Bredskiftevej i Aarhus Vest, og her åbner en ny webshop i 2020.

– I vores 31 butikker har vi allerede et digitalt univers, som i stigende grad bliver hjertet i kæden. Vi venter at være mindst ti nye medlemmer i 2022, siger Erik Vinther, kædedirektør i botex.

Med hovedkontorets nye adresse følger et stort, moderne lager, som skal danne det fysiske fundament for virksomhedens kommende webshop.

– Vores kunder forventer, at vi møder op i hjemmet og måler op og monterer gardinerne. Derfor vil webshoppen især indeholde sengetøj, dyner, puder, tæpper og færdigsyede gardiner, siger Erik Vinther.

Botex oplever stigning i bestillinger af gardinbusser. I sidste halvår af 2018 er kædens antal af kørsler med gardinbusser steget med 51 procent i forhold til året før, og væksten fortsætter.

Annonce

Botex

Botex er en landsdækkende kæde af butikker, der har specialiseret sig i gardiner og boligudstyr. Kæden har 31 butikker i hele landet. www.botex.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Islændinge pillede brodden af Århus

Leder For abonnenter

Parkering i Skejby: Gylden mulighed for at få parkering til at fungere

En arbejdsplads med næsten 9.734 medarbejdere samlet på et areal, der svarer til cirka 500 parcelhusgrunde. Det er ikke svært at forestille sig, at det vil give problemer på mange forskellige områder. Men når det drejer sig om selve en af grundpillerne i vores velfærdssamfund; nemlig et sygehus, så tillader vi faktisk ikke, at der er alt for mange problemer. Så forventer vi - alle vi skatteborgere - at tingene bare kører efter en snor, der hverken knækker eller flosser det mindste. Men sådan er det selvfølgelig ikke i virkelighedens verden og slet ikke, når sygehuset er Aarhus Universitetshospital, der siden den tankemæssige fødsel har oplevet at få fjernet millioner og atter millioner af kroner, så det har meget svært ved at leve op til betegnelsen et supersygehus. Aarhus Universitetshospital er ét af de absolut bedste sygehuse i Danmark med nogle af de absolut bedste indenfor deres fag og specialer. Ingen tvivl om det. Men de senere år har Aarhus Universitetshospital fået et ry for også at være mangelfuldt og problemfyldt. Ikke på grund af personalet, men på grund af en økonomi og nogle økonomiske krav fra stat, der gør, at der alt for ofte har været sparerunder, nedskæringer og omorganiseringer. Samtidig har hospitalet kæmpet for at blive færdigbygget med de forsinkelser og fejl, som - desværre - alt for ofte er på store byggerier i Danmark. Nu står sygehuset færdigbygget, men der er stadig mulighed for forbedringer. Især på parkeringsområdet, som vi beskrev i mandagsudgaven af Århus Stiftstidende. Det har sygehusets ledelse, Region Midtjylland og Aarhus Kommune endelig erkendt og har derfor bedt konsulentvirksomheden Cowi om at udtænke noget bedre og langt mere funktionelt end det eksisterende. Som en - heldigvis - sjælden bruger af Aarhus Universitetshospital er det ikke svært at pege på skiltningen, som et forbedringspunkt. Ikke så meget antallet af skilte, mere størrelse og selve indholdet. Som ansat ved man godt, hvor man skal hen. Som indlagt er det mere eller mindre ligegyldigt, da andre oftest afleverer én. Som pårørende og gæst er man straks mere udfordret. Men hospitalet er førdigbygget og parkeringspladserne er lavet, så nu kan Cowi studere det adfærdsmønster, vi bilister har, når vi ankommer til et sygehus. Cowi har alle muligheder for at lave en analyse, der helt ned til de enkelte pladser kan optimere det for både ansatte og pårørende, så begge grupper får optimale parkeringsforhold tæt på supersygehuset. Alt andet vil være ærgerligt.

Annonce