Annonce
Erhverv

Boligprojekter trækker nye aktører til

Jesper Bruun Fangel, indehaver af Nybolig Erhverv Randers, forventer, at byens tidligere plejehjem på Gl. Stationsvej får en ny ejer inden nytår. Pressefoto

Randers er blevet populære for investorer fra andre byer, fortæller erhvervsmægler Jesper Bruun Fangel. Senest har han fået et tidligere plejehjem på Gl. Stationsvej til salg som beboelsesprojekt.

RANDERS: Henover sommeren er det tidligere plejehjem på Gl. Stationsvej i Randers sat til salg.

Efter 30 år som hjem for nogle af byens ældste borgere er ejendommen opført i 1988 nu klar til det næste projekt - formentlig som beboelseslejligheder. Den opgave er faldet i hænderne på Nybolig Erhverv Randers/Viborg/Skive, og erhvervsmægler Jesper Bruun Fangel melder om stor interesse for investeringen til 42 mio. kroner i udbud.

Det passer samtidig ind i trenden på ejendomsmarkedet i Randers gennem de seneste to år.

- Det er en tendens, der blev speedet op i 2016 og som er fortsat gennem 2017 og 2018. Der er mange af denne type ejendom på markedet, mange projekter i byen og flere aktører i gang, end vi tidligere har set. Markedet er godt lige nu, og der bliver arbejdet hurtigt med projekterne, siger Jesper Bruun Fangel.

I løbet af 2017 afsluttede han salget af et andet tidligere plejehjem i byen. Nemlig det gamle ældrehjem i Søren Møllers Gade. Bygningen fra 1896 huser i dag 52 nye lejligheder. Jesper Bruun Fangel forestiller sig et tilsvarende projekt på Gl. Stationsvej. Her er ejendommen bare næsten 100 år yngre.

- Ejendommen står tom og klar for en køber. Det er ikke nødvendigt at vente på en lokalplan, som nogle gange kan forsinke projektet med 9-12 måneder, og flere aktører kigger allerede konkret på muligheder, fortæller Jesper Bruun Fangel og fortsætter:

- Det er især aktører udefra, som er begyndt at finde Randers interessant. Vi har stigende lejepriser og ejerlejlighedspriser i byen. Det er et godt udgangspunkt sammen med, at der stadig er behov for flere boliger i Randers.

Erhvervsmægleren forventer, at han har den rette køber på plads til det forhenværende plejehjem, inden året er omme.

Det tidligere Gudenå-centret på Gl. Stationsvej skal have ny ejer efter Randers Kommune har drevet plejehjem på adresse siden opførelsen i 1988. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg og medvirken til drabsforsøg ved Paludan-demonstration

Klima

Grønne busser brager frem i Kina

112

Unge drenge øjenvidner til skuddrama: Vi så de skød, og så løb vi sgu'

Aarhus For abonnenter

Seks østjyske borgmestre: Tre nyttige ting, vi har lært af corona-krisen

112

Østjyllands Politi: - Han trængte ind bag afskærmning og ville ikke lægge kniven

Annonce