x
Annonce
Livsstil For abonnenter

Boltinggaard Gods med familie, fest og film: Huser nu Skandinaviens største kostumesamling

Det kan være både en fordel og en ulempe at bo det samme sted, som man arbejder. Det kan da også være svært for Nicoline og Peter-Vilhelm Rosenstand helt at undgå at snakke om arbejde over aftensmaden, men de er til gengæld også blevet hurtige til at styre samtalen over på deres tre børn og deres dag. For Boltinggaard Gods er netop ikke kun en forretning. Det er også et hjem for en familie. Foto: Robert Wengler
Hans far købte godset med traditionelt landbrug i 1972. I 1996 overtog Peter-Vilhelm Rosenstand Boltinggaard ved Ringe, og hvis hans far stadig havde levet, ville han i dag have meget svært ved at genkende hovedbygningen, staldene og selve forretningen set indefra. Til gengæld ville han stadig kunne genkende det ydre og sjælen, for det har Nicoline og Peter-Vilhelm Rosenstand gjort alt, hvad de kunne for at beskytte under herregårdens rivende udvikling med det bortforpagtede landbrug, den store konferencesal til events, det lydtætte filmstudie, 27 gæsteværelser og som noget helt nyt også Skandinaviens største kostumesamling.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Før genåbning: Forældre og ansatte efterlyser klare retningslinjer

Læserbrev

Læserbrev: Hellere vrøvl end ingen medier

Sammen med resten af samfundet står danske medier i en dyb krise. Virksomhederne tjener færre penge, og derfor sparer de naturligt nok, hvor de kan. Annoncer, som man betaler for at få i medierne, er blandt de ting, som mange virksomheder skærer fra i corona-krisen, og det efterlader desværre medierne uden en meget vigtig indtægtskilde. Derfor glæder jeg mig over, at vi i Folketinget onsdag aften i sidste uge vedtog en hjælpepakke på 180 millioner kroner til netop medierne - store som små. Vi har fra konservativ side længe presset på for sådan en målrettet hjælpepakke, så det er rigtig godt, at den endelig er kommet i hus. Nu kan medierne se frem til at få dækket en betragtelig del af tabet fra manglende annoncering. Det er vigtigt, for medierne og den frie presse er en af grundstenene i vores demokrati. I tider, hvor falske nyheder spredes på sociale medier, og hastelovgivning gennemføres og griber ind i vores allesammens hverdag, er der virkelig behov for troværdig information og dybdeborende journalistik. Det leverer mange af vores medier, og det værdsætter jeg rigtig meget – selv når jeg synes, de skriver noget vrøvl. Jeg er vokset op med lokale aviser, og tanken om, at vi en dag kunne risikere ikke at have lokale holdepunkter her i det jyske, gør mig utrolig trist. Men hjælpepakken behøver ikke at stå alene. Vi kan alle sammen gøre en forskel for at hjælpe medierne. Uanset om man tegner et abonnement eller betaler for en annonce i avisen, så er det til betydelig gavn. Og ja, det er en opfordring. For den lokale avis er med til at definere os, og hvad er byen egentligt uden?

Aarhus

På trods af coronakrise: Festugen kommer i 2020, men bliver uden fælleskoncert

Danmark

Liveblog: 5071 danskere testet positiv for corona - men smittetallet kan være op til 80 gange højere

Aarhus

Aarhus Universitetshospital udvider med flere telte til coronatest: Skal leve op til de nye krav

Annonce