Annonce
Aarhus

Bonderøven i samarbejde med komiker Simon Jul

<p>Fotos: Scanpix</p>

Frank Erichsen, bedre kendt som Bonderøven, har sammen med komiker Simon Jul købt en bondegård, hvor de to vil undervise i selvforsyning og bæredygtighed.

Et umage makkerpar vil nogen måske sige. Men nu har Bonderøven, Frank Erichsen, og komiker Simon Jul sammen købt en gammel landbrugsejendom på tvangauktion og vil i bedste højskoleånd holde kortere og længere kurser i bæredygtighed. Det skriver BT.

Den firelængede gård ligger tæt på Kastaniegården, som trofaste seere af Bonderøven efterhånden kender bedre end deres egen bolig.

»Drømmen om projektet opstod allerede kort efter, at Bonderøven begyndte at løbe over skærmen på DR. Siden da har en lind strøm af især unge mennesker kontaktet mig, fordi de gerne vil lære de samme kundskaber inden for selvforsyning og bæredygtighed, som jeg i sin tid selv søgte uden for Danmarks grænser,« siger Frank Erichsen blandt andet til BT.

Annonce

Komiker Simon Jul mødte han på Folkemødet på Bornholm i 2014 og de to fandt hurtigt ud af, at de havde fælles interesser. Simon Jul er involveret i den økologiske slagterbutik Spis min gris på Østerbro i København.

»Simon er ekstrem passioneret angående madlavning og økologiske fødevarer. Derfor var det oplagt, at vi gik sammen om projektet,« siger Frank Erichsen.

Makkerparret har været i gang med at sætte ejendommen i stand siden påsken 2015, og Frank Erichsen håber på at være klar med de første dagskurser allerede til foråret.

Navn: Frank Ladegaard Erichsen.
Alder: 32 år
Født: I Agerskov i Sønderjylland
Privat: Gift med Theresa Jessing. Sammen har de to børn, Johan og Alma.
Karriere: Fik som 10-årig sin eget jordlod. Det blev indledningen til Bonderøvens interesse for selvforsyning og bæredygtighed. I 2006 købte han Kastaniegården.
DR2 fulgte med i arbejdet med at renovere gården og blive selvforsynende. I 2011 blev programmet 'Bonderøven' flyttet til DR1. Her har programmet 700-800.000 seere.
Kilde: BT

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bagud med 18 point fem minutter før tid: Utroligt comeback giver Bakken Bears matchbold

Aarhus

Nyt testcenter åbner i midtbyen

Aarhus For abonnenter

Børnetøj på 63 reoler: Lille Nor bugner af genbrugsguld

Annonce