Annonce
Aarhus

»Bonderøvskæde« åbner stor gårdbutik i Latinerkvarteret

<p>Louise Dolmer, direktør i Landsmad.dk, har flere gange haft besøg af Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen (V). Arkivfoto: Søren Andersen</p>

Landmad.dk, der er en afsætningsplatform for mindre, lokale producenter, åbner stor gårdbutik i det centrale Aarhus, der på sigt også skal indeholde café i to etager med egen gårdhave.

Annonce

I oktober 2013 fik Djurslands små og større gårdproducenter et fælles udstillingsvindue, da Landmad.dk åbnede gårdbutik i Kannikegade i Grenaa.

Siden er det gået stærkt for Landmad.dk, der i alt har seks butikker, som sælger varer fra mindre, lokale producenter, og som flere steder også indeholder caféer.

I april modtog Landmad.dk, som kalder sig selv for en 'bonderøvskæde', »Den Kreative Pris« da Business Region Aarhus uddelte priser til de fremmeste, østjyske iværksættere. Ifølge dommerne til iværksættermessen, er det også kun et spørgsmål om tid, inden konceptet med at sælge lokalt via fælles butikker og caféer, ryger til udlandet.

Men inden vil Landmad.dk åbne nye butikker i Danmark. Blandt andet en ny flagbutik i Studsgade i Aarhus.

Den nye flagbutik kommer til at ligge i nummer 6 og bliver den første af flere.

Familien, der skal drive butikken har købt hele ejendommen i Latinerkvarteret, og i første omgang åbner gårdbutikken i løbet af august, mens anden etape byder på café i to etager med egen gårdhave.

»Vi glæder os helt vildt til at åbne i Aarhus. Vi har ledt i lang tid efter et godt sted i byen, og nu har vi fundet den perfekte placering,« siger direktør i Landmad.dk, Louise Dolmer, til Stiften.dk.

Hvornår man er klar med caféen og flere butikker i byen, er der endnu ikke sat en endelig dato på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Fælles sprog for ligestilling

Aarhus

Borgmester er foruroliget over coronaudvikling i Aarhus: Alle unge bør testes

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce