Annonce
Østjylland

»Bonderøvskæde« høster ros og anerkendelse

<p>Prisen vil måske få flere til at få øjnene op for Landmad.dk og muligvis trække nye franchise til. Foto: Martin Dam Kristensen</p>

Fremtidsmuligheder uden for landets grænser var blot nogle af de ord, som dommerne kom med om Landmad.dk, da iværksætterpriser blev uddelt.

Annonce

Det var svært at få armene ned på hovedkontoret for Landmad.dk i Grenaa, efter »bonderøvskæden«, som indehaver Louise Dolmer selv kalder kæden, havde vundet »Den kreative pris« ved Business Region Aarhus store iværksættermessen, der blev afholdt i Randers.

Prisen fik franchise-kæden for et gennemarbejdet koncept, der er til gavn for mange mennesker - både indehavere, producenter og kunder, og i bund og grund bare er en god ide.

»Jeg er bare sindssyg glad. Det er helt vildt, og det betyder rigtig meget for os alle sammen, at vi har fået den her pris. Det er et skulderklap for mange års hårdt arbejde,« siger Louise Dolmer, da hun sidder på hovedkontoret i Grenaa.

Her står det synlige bevis på anerkendelsen også, men på et tidspunkt kommer den nok også ned i butikken på Kannikegade.

Iværksætterprisen er en del af Business Region Aarhus store iværksættermesse, hvor virksomheder og koncepter én gang om året nomineres og kåres i tre forskellige kategorier.

»Bedste fysiske produkt«, »bedste immaterielle produkt« og »den kreative pris«.

Sidste år vandt Nordisk Tang - også fra Grenaa - prisen som bedste fysiske produkt.

Annonce

Mentorforløb

Sammen med prisen har Landmad.dk også vundet et mentorforløb sammen med én af dommerne og et gavekort fra Sparekassen Kronjylland til en middag i Randers.

»Det bliver rigtig sjovt at få en mentor på virksomheden, som kan være med til at hjælpe os. Umiddelbart tænker jeg mest, at Henrik Herold fra Randers Regnskov vil passe perfekt til os, og så har han en passion, der er lige så stor som min,« siger Louise Dolmer, der også gerne vil have Erik Hougaard fra dukaPC eller Moonis Kamil fra iPosen.dk.

Mens prisen lige nu mest er pynt og et samtaleemne, så ser Louise Dolmer store fremtidsmuligheder i at have fået et synligt og offentligt bevis på sit koncept.

»Det her er en offentlig anerkendelse, som vi kan bruge i fremtiden, når vi snakker med potentielle franchise. De kan se, at det er en god ide og en ide, som en jury af meget anerkendte folk har fundet god nok til at vinde den her pris. Så jeg tror helt bestemt, at den kan hjælpe os,« siger indehaveren, der lørdag 7. maj åbner franchise nummer fem i Holbæk, mens yderligere seks af slagsen er på vej i løbet af 2016.

Men i følge dommerne, så er der ikke noget til hindre for, at konceptet ikke kan brede sig til udlandet. Det var de faktisk ret sikre på, at det vil komme til.

»Der fik jeg lidt røde kinder af bare glæde. For det er jo også den drøm, som hele teamet har med Landmad.dk,« siger den glade idekvinde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Smitte i Aarhus: Coronaen har haft godt fat i Aarhus V og to sydlige områder af kommunen

Aarhus

GPS-signaler i Aarhus rammes af mystiske forstyrrelser: Mistanke falder på ulovlige jammere

Aarhus

Vagter stoppede hospitalsindbrud: Mand med koben hoppede på scooter og kørte direkte mod dem

Annonce