Annonce
Aarhus

Bonus: Ikea-ansatte kan glæde sig til dobbelt-op på lønnen

Arkivfoto: Martin Ballund

Ikea Danmark præsenterede tirsdag sit bedste regnskab i kædens 48-årige historie. Nu belønnes medarbejderne.

København: Den svenske møbelkæde Ikea kunne tirsdag stolt løfte sløret for det bedste regnskab i kædens 48-årige danske historie.

I regnskabsåret 2016, der i Ikeas kalender udløb 31. august, landede den danske del af kæden med en omsætning på 3,95 milliarder kroner.

Det er en vækst på 6,4 procent, og da Ikea samtidig har haft lavere omkostninger end forventet, leverede Ikea Danmark sin hidtil bedste bundlinje.

- Regnskabet viser, hvad vi kan opnå, når vi alle trækker i samme retning og arbejder med fælles prioriteringer og tydelige mål, siger Ikea Danmarks administrerede direktør, Dennis Balslev, i en pressemeddelelse.

- Vi har leveret et resultat, der er bedre end forventet, og jeg skylder derfor en stor tak til alle medarbejdere, der har ydet en fantastisk indsats i året, der er gået, tilføjer han.

Det fine resultat vil nu komme Ikeas medarbejdere til gode. De kan alle se frem til en bonus.

- Jeg er stolt og rigtig glad for at kunne dele fremgangen med mine kolleger, der nu kan se frem til en bonus. Det er glædeligt, at den enkelte medarbejder kan mærke det i sin egen økonomi, når det går godt for Ikea Danmark, siger Dennis Balslev.

Ikeas medarbejdere kan se frem til en bonus på helt op til 130 procent af en månedsløn. Tina Lindhardt, der er corporate kommunikationschef hos Ikea Danmark oplyser dog til Århus Stiftstidende, at det er rigtigt, at der er en bonus på 130 procent af en månedsløn til medarbejdere i nogle varehuse, men ikke i alle varehusene. Medarbejderne i Ikea i Aarhus er knapt så heldige.

Bonussen varierer nemlig fra varehus til varehus, fordi varehusene udbetaler bonus i forhold til, hvorvidt det enkelte varehus har indfriet sine individuelle målsætninger.

Ikea Aarhus' medarbejdere kan se frem til en ekstra julegave på knap 20 procent af lønnen.

- Vi har arbejdet med kompetenceudvikling for alle vores medarbejdere. De er en væsentlig del af kundeoplevelsen, som vi gerne vil gøre endnu bedre ikke blot gennem kundens møde med sortimentet, men også gennem det personlige møde med kompetente medarbejdere. Jeg vil gerne takke alle medarbejdere for en fantastisk indsats og for deres engagement. Det er en stor glæde at kunne dele det gode resultat og udbetale bonus til alle, siger John Kristian Sørensen, varehuschef i Ikea Aarhus.

Den samlede omsætning for IKEA Aarhus er vokset med 6,5 procent, og væksten fordeler sig mellem varehusets afdelinger.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Klubhus på Tangkrogen har været tre år undervejs: Forening har millionerne klar, men byggetilladelsen trækker ud

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nyt gulvtæppe på rådhuset: Aarhus Kommune kan spare millioner ved at vælge nyt tæppe fra lokalt firma

Byudvikling For abonnenter

Træt torv skal friskes op: Mere grønt, røde bænke og granitbelægning - men der skal fortsat være plads til de 'skæve eksistenser'

Sport

Skanderborg Aarhus-spiller overvejer karrieren efter problemfyldt sæson

Østjylland

Søndag aften begynder en måneds vejarbejde på motorvejen mellem Randers og Aarhus: Her er planerne for trafikken

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

AGF

Selv på dødsgangen var David Nielsen firmaets mand, men nu er han der ikke længere til at tage skylden - pilen peger på sportschefen herfra

Byudvikling For abonnenter

Molslinjen er væk og tilbage står et mærkeligt tårn: Hvad er det? Og får det lov at overleve, når Aarhus Ø kommer buldrende?

Debat

Boringsnære beskyttelsesområder har konsekvenser: Vi ønsker en korrekt beregnet erstatning, så vi kan komme videre

Byens Bedste

Kom med dit bud: Hvem skal være med i Byens Bedste?

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Aarhus

DSB afprøver nyt venteområde: - Der var mangel på ventepladser

AGF For abonnenter

Analyse: AGF sluttede ét sølle point over nedrykningsstregen, og derfor venter der et stort arbejde i sommerens transfervindue

Alarm 112

Stjal parfume i Magasin lørdag - søndag blev de udvist af Danmark i seks år

Annonce