Annonce
Aarhus

Bookmakernes mareridt: Elbæk koster bettingsider dyrt

Danish opposition leader Uffe Elbaek(ø) of The Alternative Party photographed at he partys head quarters in Copenhagen, Denmark .01 June 2015. Denmarks general election is scheduled for 18 June. Formanden for Alternativet, Uffe Elbæk fotograferet i partihovedkvarteret i indre København.

Alternativets succes i meningsmålingerne er en dyr fornøjelse for bookmakerne, der før valgets udskrivelse havde tårnhøje odds på, at partiet ikke klarede spærregrænsen.

Selvom Alternativet nok gerne vil se valgresultatet sort på hvidt, før partiet lader champagnepropperne springe, har bookmakerne allerede erkendt nederlaget og sendt Uffe Elbæks tropper i Folketinget.

Alternativet står da også i alle meningsmålinger til at storme ind i Folketinget, og partiets pludselige popularitet ser ud til at blive en dyr affære for diverse bookmakere og bettingsider, der ikke levnede den tidligere kulturministers projekt mange chancer for at klare spærregrænsen, før Thorning trykkede på valgknappen.

»Der er ikke længere tvivl om, hvorvidt Alternativet kommer i Folketinget - kun hvor mange mandater, partiet får med ind«, skriver bookmakeren NordicBet i en pressemeddelelse torsdag.

Annonce

Hos NordicBet - der i februar gav pengene hele 25 gange igen - har oddssætterne måttet nedjustere oddset på Alternativet i Folketinget hele 18 gange. Nu har bettingfirmaet helt opgivet og udbetaler allerede før valgdagen gevinster til de spillere, der forudså Alternativets succes.

Og der er ikke tale om småpenge.

»Spørgsmålet om Alternativets vælgertilslutning er et af de spil, som vi har oplevet absolut mest interesse for. Kun statsministerposten har trukket mere omsætning, så fejlvurderingen af Uffe Elbæk kommer til at koste os et sekscifret beløb, som vi nu udbetaler til spillerne. Vi må bare erkende, at Alternativet har ekstremt godt fat i vælgerne. Partiet vokser dag for dag og ser lige nu ud til at storme ind i Folketinget med 3,5-4,5 procent af stemmerne«, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Da bettingsiden i sidste uge lukkede spillet, var der oddset helt nede i 1,25 på, at Alternativet ville klare spærregrænsen.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Afgørelse: Der kommer ikke hegn og kreaturer i Marselisskoven - men de kommer til gengæld andre steder

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 370 nye coronatilfælde - antal indlagte falder med en

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Kæmpe læk af personnumre i Aarhus: Lange lister med fortrolige cpr-numre lå på kommunal hjemmeside

Aarhus For abonnenter

Bekymret familiefar kæmper for at få vished: Har mine børn leget i giftigt brandskum og taget skade af det?

Østjylland

Tilhængere af Kattegat-forbindelsen får mere modstand: Politikere fra Odder, Samsø og Kalundborg stifter en ny Kattegatkomite for at stoppe bro

AARHUS

Den store forvandling: Grønt lys til kæmpebyggerier på villavej i Risskov

Kultur

Badehotellet-stjerne smed ti kilo: Det har ændret mit liv

Kultur For abonnenter

Århusianske Iomfro er Spot-debutant og efterspurgt af kronprinsparret: - Det er virkelig dejligt, at folk ser en kvalitet i det, jeg laver

Debat

Nyt demenscenter er officielt åbnet: Men der er større fejl

Aarhus

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Erhverv

Værtspar sælger hjertebarn: Restaurant- og festperle ved Brabrandsøens bredder til salg

Erhverv

Droppede drømmejobbet og levede for 1800 kroner om måneden: Bo trak stikket og begyndte at brygge

Debat For abonnenter

Skal børnene betale prisen for ligestilling?

Aarhus For abonnenter

Midt om natten låste tyv sig ind til 89-årig dame med hjemmeplejens kode: - Jeg blev så chokeret, at jeg næsten ikke kunne få luft

Sport

Efter dramatisk afslutning i Italien: Bears' Champions League-sæson er allerede slut

Annonce