Annonce
Aarhus

Bornholm, Bornholm, Bornholm: Ny flyrute fra Aarhus til solskinsøen letter

Det er en seks-syv timers rejse i bil til Bornholm. Nu kan østjyske turister tage flyveren direkte fra Tirstrup til Rønne. Flyvetid: En time og fem minutter. PR-foto
Flyv på ferie til Bornholm direkte fra Aarhus Airport. Det er det nye tilbud til østjyderne.
Annonce

AARHUS: Bornholm! Bornholm! Bornholm! Du, min dejlige ferieø!

Så er der godt nyt til århusianere og østjyder, der vil direkte til det bedste af det bedste indenfor udkantsdanmark. Nu kommer der en direkte sommer-flyrute fra Tirstrup til Bornholm.

Flyselskabet DAT - Danish Air Transport - har åbnet billetsalget til den nye rute fra Aarhus Lufthavn til solskinsøen. Den vil være åben i højsæsonen. Bornholm er de senere år blevet et af de store feriemål for mange danskere, og det er fra sommeren 2020, at den nye rute fra Aarhus går på vingerne med direkte forbindelse til ferieøen.

Den nye rute til Bornholm er flyselskabets første rute direkte fra Aarhus, og gæster kan se frem til at flyve med ATR-turbopropfly. Afgangene vil være torsdage, lørdage og søndage til og fra Aarhus Airport og Rønne lufthavn på Bornholm. Turen vil kun tage 1 time og 5 minutter.

- Vores strategiske fokus på at udvide rutenettet har nu nået Bornholm. I tråd med østjydernes efterspørgsel har vi valgt at åbne ruten til Bornholm i samarbejde med DAT. Ruten vil gavne de mange rejsende, der hvert år holder sommerferie på Bornholm, som nu har mulighed for at flyve direkte fra Aarhus Airport til Rønne lufthavn på Bornholm, siger direktør i Aarhus Lufthavn, Peer H. Kristensen.

DAT har gjort i rutefly siden 1996 og er et velkendt navn på det danske luftfartsmarked. I mange år har DAT drevet feriecharterflyvninger fra Aarhus Lufthavn på vegne af rejsearrangører og har transporteret titusinder af jyske gæster til Middelhavsdestinationer.

Nu er turen så kommet til solskinsøen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

To nye tilfælde: Nu er 11 chauffører fra Aarhus Sporveje smittede

Annonce