Annonce
Sport

Boutaf blev bænket i anden halvleg og var ærgerlig over egen præstation: - Vi får bare ikke løst deres syv-mod-seks

Salah Boutaf står med en redningsprocent for sæsonen på 30.2. Foto: Ole Nielsen.

HÅNDBOLD: Salah Boutaf kom meget hurtigt ud af omklædningsrummet.

Det plejer håndboldspillere ellers ikke at gøre ved negative oplevelser, men Boutaf kom gående ud i Fælledhallen noget slukøret. Grunden var, at Skanderborgs sejrsstime sluttede. Seks sejre i træk blev vekslet til et nederlag mod Lemvig-Thyborøn på 27-29 i en kamp, hvor Skanderborg var klare favoritter.

Skanderborg førte til pause, men i anden halvleg udførte vestjyderne gentagne syv-mod-seks-angreb, som gav stor succes, og som vendte kampen på hovedet.

Det gjorde, at Salah Boutaf fik sværere og sværere betingelser i målet.

- Vi får bare ikke løst deres syv-mod-seks i dag. Vi mangler også lidt flere store redninger og frikast. De spiller det også godt, men vi får ikke stoppet det.

- Jeg synes ikke, de varierer det ret godt, men vi har ikke noget at komme med i forhold til, hvordan vi skal løse deres syv-mod-seks. De kommer til alt for store chancer, og vi mister lidt modet af, at de kommer til store chancer i starten af anden halvleg, siger Salah Boutaf.

Annonce

Pillet ud i anden halvleg

Boutaf fik endnu engang lov til at starte i målet for Skanderborg, hvor han ellers længe har været reservemålmand bag Kristoffer Laursen. Og Laursen er egentlig tilbage efter sit brud i foden, men den 21-årige har overtaget pladsen som førstemålmand efter gentagne gode præstationer.

Lørdag stod han med 35 procent, men var alligevel ikke helt tilfreds. I anden halvleg kom Laursen da også ind og stod de sidste 17 minutter af kampen.

- Min egen præstation er ikke god nok, når vi taber, og jeg er lidt irriteret over det. Jeg ved ikke, hvad jeg står med, men for mig er det vigtigere, at vi bare vinder. Vi skulle have taget den i dag, men vi var der bare ikke 100 procent, siger Salah Boutaf.

Skanderborg er nummer fem i herrehåndboldligaen, hvor der for dem resterer tre kampe mod henholdsvis Fredericia, GOG og Bjerringbro/Silkeborg. Men de kan blive overhalet i tabellen allerede søndag, hvor Sønderjyske med en sejr mod Fredericia kan tage femtepladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Divisions-formand kalder forslaget et frontalt angreb - eks-OB-direktør Thomas Christensen ser hele fodbold-verdens balance truet

Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Aarhus For abonnenter

På rundtur til de fredede bygninger i Aarhus: - Alt er gennemtænkt

Annonce