Annonce
Norddjurs

BP Electric slår sig sammen med konkurrent

De to fusionerede virksomheder, som fremover kendes som BP Soendergaard, beskæftiger et halvt hundrede mennesker, hvoraf de fleste her har taget opstilling i anledning af fusionen. Foto: BP Soendergaard
Den grenaaensiske el-installationsvirksomhed har efter offentliggørelsen af det seneste årsregnskab med henblik på at opnå synergieffekt fusioneret med Soendergaard til BP Soendergaard, som således beskæftiger et halvt hundrede medarbejdere.

Grenaa: Selv om overskuddet på 236.000 kroner i det senest offentliggjorte årsregnskab fra grenaavirksomheden BP Electric A/S var lidt højere end sidste års, vil administrerende direktør Jan Baand ikke betegne resultatet som tilfredsstillende. Tværtimod.

Og den lidt skuffende indtjening er ifølge Jan Baand også en stærkt medvirkende årsag til, at man fra årsskiftet har fusioneret virksomheden med en hidtidig konkurrent, Soendergaard, som ligeledes er hjemmehørende i Grenaa.

- Vi øjner mulighed for en ikke ringe synergieffekt, da vi ved at slå os sammen bliver stærke på alle de områder, hvor vi opererer. Fordi der fremover på alle de felter, hvor vi opererer, vil være flere medarbejdere, som har de særlige kompetencer, der kræves, siger Jan Baand.

Han siger videre, at fusionen derfor også medfører, at man fremover vil kunne løse både større og mere komplicerede opgaver. BP Electric og Soendergaard var inden fusionen næsten lige store. Førstnævnte beskæftigede dog lidt flere medarbejdere, og det nye selskab, som har fået navnet BP Soendergaard, råder nu over et halvt hundrede medarbejdere.

BP Soendergaard udfører alle former for elektriker- og installationsarbejde og har blandt andet en sikringsafdeling, som udelukkende tager sig af installation af tyveri- og brandalarmer og alle former for overvågning. Kunderne tæller alt, lige fra den private villaejer til industrivirksomheder og landbrug.

Om forventningerne til det nye selskabs første regnskabsår, der ligesom det har været tilfældet i BP Electric, går fra 1. oktober til 30. september, siger Jan Baand:

- Det første år skal man aldrig forvente sig for meget af, men vi regner da med at kunne lande et resultat på status quo i forhold til det senest offentliggjorte fra BP Electric. I år to regner vi imidlertid med, at synergieffekten for alvor vil slå igennem.

Jan Baand har selv fået en ny titel i BP Soendergaard, hvor han nu er kalkulationschef. Hans partner i det gamle BP Electric, Bjørn Johansen, er ny administrerende direktør, mens den hidtidige indehaver af Soendergaard, Peter Tylvad, er salgschef.

Annonce
Aarhus For abonnenter

Tag bare hunden med selv om det er farligt: Minister afviser hundeforbud ved kvæg i nationalparkerne

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Nu sker der noget: Kameraer i dødskryds på vej

Aarhus For abonnenter

Naboer om støj fra Botanisk Have: Nye regler blev brudt i weekenden

Aarhus

Frygter du den? Da Jerntæppet faldt, drog ulvene mod Jylland

Aarhus

Efter påkørsel af politibetjent: Sådan vil kommunen bremse vanvidskørsel på Silkeborgvej

Aarhus For abonnenter

Et hus, vi er stolte af. Nej! En voldtægt af byens skyline: Danmarks højeste skyskraber vedtaget efter ilter debat

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Erhverv

Fodboldfeberen raser i Danmark: Hummel melder så godt som udsolgt af landsholdstrøjen

Aarhus

Århusianske bilister bumpede afsted: Tankstation i kæmpebrøler

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Kultur

Største koncert-satsning i flere år: Sir Elton siger farvel i Horsens

Danmark For abonnenter

Efter 15 år i søgelyset: Berygtet omskæringslæge er sat ud af spil

Aarhus

Farvel til mundbindet: Halvanden uge efter er corona-tallene stadig i bund

Annonce