x
Annonce
Sport

Brøndby-skurk om straffespark: Vi tabte på en fejldom

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Kevin Mensah mener ikke, at han begik straffespark på Kristoffer Pallesen, da AaB vandt 3-2 over Brøndby.

AaB scorede det sidste og afgørende mål på et straffespark, da nordjyderne på hjemmebane vandt 3-2 over Brøndby søndag i Superligaen.

Annonce

Kevin Mensah begik straffesparket på Kristoffer Pallesen efter 77 minutter, men Brøndby-spilleren mener ikke, at dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen dømte korrekt i situationen.

- Jeg synes overhovedet ikke, at der var straffespark. Vi tabte på et forkert dømt straffespark.

- Jeg oplevede, at Pallesen var i en situation, hvor han kunne sparke, og jeg prøvede at forstyrre ham så meget som muligt uden at flæske ham. Jeg satte bare mit ben ned for at forstyrre ham, siger Kevin Mensah.

AaB-backen mener selv, at der lignede et straffespark i friløberen, som han havde i højre side af feltet.

- Der var i hvert fald kontakt. Så ved jeg ikke, hvad der er kontakt med.

- Jeg var i kontakt med et eller andet, og jeg følte, at det var hans fod. Det var i hvert fald ikke film, siger Pallesen.

Brøndby-træner Niels Frederiksen mener også, at sejrsmålet kom på en forkert dom.

- Der blev dømt et straffespark, der ikke var der. Det kommer man ud for nogle gange. Sådan er det. Der var mange marginaler frem og tilbage.

- Det var en lige kamp, hvor vi havde nogle muligheder, og AaB havde nogle. Så jeg kan ikke sige, at det er ufortjent, at de vandt. Men vi kunne godt have fortjent at få noget med herfra, siger cheftræneren.

Lucas Andersen scorede målet på straffesparket for AaB. Derudover stod den hollandske angriber Tom van Weert for hjemmeholdets to øvrige mål.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Læserbrev: Hjælp kulturlivet og vores OL-atleter - læg ekstra på lottokuponen

Forleden, da jeg købte en Eurojackpot-kupon i den lokale brugs, tænkte jeg, hvordan kan vi støtte op om vores OL-atleter, så de ikke kommer til at lide økonomisk, indtil legene afvikles engang til næste år. Og vores kulturinstitutioner lider også, dem må vi og skal vi også hjælpe. En by som Aarhus uden Moesgaard, Den Gamle By, Aros m.v. er ikke en dansk storby, selvfølgelig skal de have hjælp. Jeg undersøgte, hvor mange der spiller lotte hver uge, det drejer sig da om en hel del. En lottokupon indeholder 10 rækker og koster 150 kr. at spille. Når man så ved, hvordan vinderchancerne er, så er man risikovillig, når man satser 150 kr. - så det vil for den enkelte ikke betyde det mindste, hvis man oveni prisen for lottokuponen skulle erlægge 10 kroner til støtte for vores OL-atleter og kulturen i Danmark. Bliver 10 kroner pr. lottokupon til noget? Ja, det bliver faktisk til ret meget, for hver uge spiller 1.185.137 personer lotto, så hvis vi ganger med 10, så er vi godt på vej til at hjælpe alle i land og videre, så vi kan se og nyde vores OL-atleter på TV og besøge vores kulturinstitutioner. Hvis vi regner videre året ud, så har vi indsamlet 456.000.000 kroner - det lukker da de værste huller, mens ellers må det jo bare fortsætte ind i det nye år. Coronaen skal ikke smadre alt det, vi elsker.

Danmark

Live: FN-klimatopmøde udskudt på grund af coronavirus

Annonce