Annonce
Østjylland

Brøndbys fans raser over Kamil Wilczeks klubskifte

Brøndbys tidligere anfører Kamil Wilczek har skrevet en tre-årig kontrakt med FC København
Annonce

København. Kamil Wilczek pådrog sig tusindvis af Brøndby-fans' vrede, da han underskrev en tre-årig kontrakt med FC København.

Han følger dermed i fodsporene på Peter Møller, Allan Nielsen, Thomas rytter pg Kenneth Zohore, der også har optrådt for begge klubber.

Her er der dog tale om en anfører i Brøndby, der udtalte "En gang Brøndby, altid Brøndby". Det klinger lidt hult, og det er ikke som kassedamen, der skifter fra Netto til Rema 1000. Her er der tale om følelser af værste art, og Kamil Wilczek kan se frem til en modbydelig modtagelse i Brøndby, når han optræder på sin gamle hjemmebane i FCK-trøjen.

Det bliver noget med "Judas" og lignede, som Lars Jacobsen oplevede i Odense som tidligere OB-spiller i FCK-trøjen.

Da Kamil Wilczek forlod Brøndby, var det hans plan at tjene gode penge til familien i Göztepe i Tyrkiet, men det blev ingen sportslig succes, og det stod klart, at han skulle videre i sine sidste år som professionel. Han er trods alt 32 år.

- Jeg er professionel fodboldspiller og skal tjene penge, som jeg skal lave af resten af livet, siger Kamil Wilczek. Jeg vil altid have Brøndby i mit hjerte, men jeg er tvunget til at vælge den klub, der er bedst for mig.

- Jeg forstår fansene. De er meget følelsesladede, og i livet er der mange dårlige ting lige nu, men at jeg spiller i FCK, er ikke verdens ende. Livet går videre.

- Jeg var nødt til at tænke over det, og det var ikke en let beslutning, men det er den rette beslutning, siger Wilczek.

- Jeg har fået så mange beskeder på sociale medier, men det kigger jeg ikke på. Jeg skal fokusere på fodbold, tilføjer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Mobil testenhed tilbage i Gellerup: Svært at få beboerne til at flytte sig

Aarhus For abonnenter

Søns misbrug har kostet Bente og Søren penge, søvn og tårer: - Man føler sig magtesløs og mistænkt for at være dårlige forældre

Aarhus

Fire elever ramt af corona: Var netop kommet hjem fra studietur til Polen

AGF

Det Hvide Snit:  Er der bund i ny, ambitiøs AGF-målsætning - og hva' ka' OB?

AGF For abonnenter

Bagkanten: Sæsonen er knap begyndt, men David Nielsen skal allerede ud i krogene for at finde friske spillere

Annonce