Annonce
Sport

Brabrand baskede Brønshøj: 4-0 før pausen

Lasse Møberg sendte smart bolden imellem benene på Brønshøjs målmand, Kasper Vilfort, og bragte Brabrand på 3-0. Foto: Ole Nielsen
En 5-0 sejr over hvepsene bragte Brabrand op på 2. divisions oprykningsgivende andenplads. Kolding, der er Brabrands nærmeste konkurrenter, har dog stadig en kamp på hånden.

FODBOLD: Når man ligger i toppen af rækken og har chancen for at rykke op, kan det være en god idé at lægge maksimalt pres på sin direkte konkurrent. Lade dem vide, at der ikke er plads til fejltrin. Hvis du snubler, er det for sent.

Det er sådan Brabrand vil gøre i de resterende kampe, så Kolding kan mærke pustet i nakken. Allerede, da holdet fra det vestlige Aarhus tog imod Brønshøj lørdag eftermiddag, begyndte de at puste.

Fra kampens første fløjt var de over modstanderne. Først på bolden i duellerne og med en intensitet som Brønshøjs spillere ikke kunne matche. Brabrands træner, Tom Søjberg, havde gjort det klart for spillerne, at de skulle sørge for at komme foran. Hurtigt.

”Hvad du ønsker, skal du få”, fristes man til at skrive. For allerede efter fem minutter havde Lasse Møberg bragt Brabrand på 1-0. Et lille kvarter efter var det Mike Kaljo, der fik bolden forbi Kasper Vilfort i Brønshøj buret.

På det tidspunkt havde der stået Brabrand på alt. Og det blev der sådan set ved med. Michael Pedersen og Jacob Linnet sørgede for at råbe op, så der ikke kunne være nogen tvivl på idrætsanlægget om, at de blå skulle bibeholde intensiteten.

Annonce
Kasper Andersen og Frederik Poulsen var begge tilfredse med scoringen til 4-0. Foto: Ole Nielsen

- Jeg synes virkelig, at det var godt

Kort efter 2-0-scoringen var Lasse Møberg igen på pletten. Med en smart afslutning imellem benene på Vilfort bragte han Brabrand foran med tre, og kort før dommerens pausefløjt, ville Kasper Andersen også være med. Efter godt forarbejde af Frederik Poulsen kunne han fra kanten af feltet sparke bolden i kassen. Og så stod den 4-0 ved pausen.

Efter pausen blev Brabrand ved med at trykke på. Ligesom i første halvleg var de dominerende og tillod ikke Brønshøj mange chancer. I angrebet havde de dog sværere ved at få bolden ind. Et kvarter før tid gav presset dog pote. Her sørgede Mike Kaljo for, at der lige kom en sidste scoring at gå hjem på.

Tom Søjberg, Brabrands træner, var yderst tilfreds med kampen.

- Vi vidste, at vi var nødt til at komme flyvende fra start.

- Det gjorde vi. Det var fantastisk. Jeg synes virkelig, at det var godt, sagde Tom Søjberg efter kampen.

Signal til Kolding?

Særligt spillernes udtryk, den intensitet og vilje de spillede med, var det, der bragte et smil til hans læber.

- Jeg tænker, at det er sådan her, vi skal gribe de sidste kampe an. Vi er nødt til at kigge på, hvad vi kan gøre i hver enkelt kamp, og så skal vi sørge for at levere, alt hvad vi kan, sagde Søjberg.

Handlede jeres start på kampen om at sende et signal til Kolding eller Fremad som I møder onsdag?

- Nej det gjorde det faktisk ikke. Vi har haft nogle kampe hvor vi har dummet os mod Vanløse og så videre. Så vi har sagt til os selv, at vi skal sørge for at være der, når dommeren fløjter op, så vi kan få leveret nogle gode præstationer, sagde træneren. Flere af brabrandspillerne var mærkede efter kampen og stod og strakte deres ømme muskler ud. Tom Søjberg mente dog ikke, at holdet skulle have taget foden fra gaspedalen, da de var foran ved pausen.

- Vi har sagt til os selv, at vi skal levere fuldt ud og ikke begynde at spare kræfter, når vi spiller. Vi har tidligere forsøgt os at se frem mod den næste kamp og spare os lidt – det var vi ikke gode til. Så vi spiller med det, der er hver gang og så må vi se, hvad der er tilbage bagefter.

BRABRAND - BRØNSHØJ 5-0 (4-0). Brabrands målscorere: Lasse Møberg (2), Mike Kaljo (2), Kasper Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Båd kæntret på Brabrand Sø: To forfrosne og afkølede personer reddet op af det iskolde søvand

Annonce