Annonce
Sport

Brabrand har hakket, men mangler at knække nøden

Brabrand har været en smule besværet i de første opgør i oprykningsspillet. Jacob Linnet og kompagni har tabt til B93 og skulle bruge to scoringer indenfor de sidste ti minutter i kampen mod Ringkøbing for at hive sejren hjem. Foto: Ole Nielsen
Starten på oprykningsspillet i 2. division har været så som så for Brabrand, men holdets træner, Tom Søjberg, er ikke bekymret over det. For holdet handler det om, at de skal begynde at slå de andre tophold.
Annonce

FODBOLD: Hvis man udelukkende kigger på de kolde fakta for Brabrand, har deres start på 2. divisions oprykningsspil virket en smule hakkende.

Holdet fra det vestlige Aarhus tabte 0-3 på udebane mod B93 og i den efterfølgende kamp skulle de bruge en scoring i det 90. minut for at hale 2-1 sejren i land mod oprykningsspillets bundprop, Ringkøbing. Brabrands træner, Tom Søjberg, har dog været godt tilfreds med, hvordan hans hold har præsteret.

- Jeg synes, vi er tæt på at levere, alt hvad vi kan, hver gang. Jeg var ikke tilfreds med, de sidste 30 minutter mod B93, men ellers, har jeg været stort set tilfreds med hele vores forår, siger Tom Søjberg.

Den helt store opgave for holdet er ifølge ham, at det skal finde ud af hvordan det slår rækkens tophold. Noget Brabrand har haft rigtig svært ved i sæsonen. Lørdag møder de Middelfart, der vandt grundspillets østpulje. Fynboerne ligger to point bag Brabrand i tabellen, mens Brabrand er to point efter Kolding, der ligger nummer to og dermed sidder på den ene oprykningsplads.

- Det er nu vi skal få knækket den nød, hvis vi vil noget i det her oprykningsspil, siger Tom Søjberg.

Selvom Brabrand har haft problemet i stort set hele sæsonen, fortæller træneren, at holdet ikke kommer til at ændre sin tilgang til kampene. Det er de samme dyder, der skal spilles efter.

- Oplægget er hver gang, at vi skal spille god fodbold og at vi skal arbejde hårdt for hinanden, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Johnny Mølby ny assistenttræner i AGF

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Alarm 112

Hentede take away-aftensmad med 153 km/t: Trafikkontrol i det vestlige Aarhus afslørede igen masser af forseelser

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Annonce