Annonce
Sport

Brabrand hev ny sejr hjem

Brabrand havde godt styr på hjemmeholdet og vandt 2-1 i Odder. Her er det Odders Niclas Ørbæk Knudsen, der forsøger sig. Foto: Ole Nielsen
Brabrand holdt fast i forårets gode stime og kunne sætte tre point ekstra ind på kontoen efter sejr over Odder.

FODBOLD: Det blev som altid et medrivende lokalopgør mellem Odder og Brabrand, og det blev gæsterne, der trak det længste strå og hev en sejr hjem på 2-1 efter 1-1 ved pausen.

- En strid vind betød, at spillet aldrig kom til at flyde for nogen af holdene. Brabrand kom bedst fra start og scorede til 1-0, men kort efter fik vi udlignet til 1-1, da vores anfører Nikolaj Nielsen var gået med frem og scorede på en fin aflevering fra Joakim Momme.

- De pressede på uden at blive super farlige, og vi holdt rimelig godt stand. Desværre fik de scoret til 2-1 i en situation, hvor vi stod og appellerede for frispark. Det var lidt træls. De havde mange dødbolde og lagde et tungt pres og fair nok, at de vandt, men det var måden, det skete på, der ærgrer os. Nikolaj Nielsen spillede en fin kamp på sin fødselsdag og scorede et flot mål, sagde Odders træner Michele Demontis.

- Det var en rigtig svær bane, og det havde vi også lagt spillet an på, så det ikke var vores spillere, der skulle dumme sig. I 1. halvleg havde vi 3-4 store chancer, men vi havde besvær med at ramme bolden. Frederik Poulsen var alene med målmanden uden at score, og der var flere andre gode tilbud, så det var en ren forløsning, da vi kom foran 1-0. De fik dog udlignet til 1-1 inden pausen. Ud fra de præmisser, at det var en svær bane, spillede vi en fin kamp, og der var rigtig gang i den i felterne.

- I 2. halvleg blev spillet aldrig prangende, men vi løste de opgaver, vi skulle, og spillerne skal roses for at følge vores helt nye game plan. Det måtte godt være grimt, bare det var effektivt, sagde Brabrands træner Tom Søjberg. leo

Odder-Brabrand 1-2 (1-1)

2. division Pulje 1

Odders målscorer: Nikolaj Nielsen. Brabrands målscorere: Kasper Andersen, Jacob Linnet.

Aarhus Fremad smed point

Aarhus Fremad tabte et vigtigt skridt i topkampen, da holdet måtte nøjes med uafgjort 1-1 ude mod FC Sydvest 05 Tønder.

Og træner Morten Mølkjær havde en lidt mat følelse i kroppen efter kampen.

- I dag bliver vi snydt for to klokkeklare straffespark, hvor vores spillere i begge tilfælde er helt igennem til frie chancer. I overtiden har Christian Nissen en mega chance, som han burde have udnyttet, og det mål, de får, måtte de aldrig have fået. Der mangler lidt kynisme i perioder, men ellers spiller vi en flot 1. halvleg, og det meste af tiden i 2. halvleg gør vi det også OK. FC Sydvest har også deres chancer, og en velspillende Michael Ravn har et par flotte redninger.

- De står nede og venter på os, og vi må erkende, at vi et par gange bliver straffet på at sætte spillet, men overordnet ser det godt ud. Vi skal bare lige finde det rette spændingsniveau, så skal vi nok slå Skive i næste runde. FC Sydvest har også gjort det fint i foråret og har fået seks point i de første runder, sagde Morten Mølkjær. leo

FC Sydvest 05 Tønder-Aarhus Fremad 1-1 (0-1)

2. division Pulje 1

Aarhus Fremads målscorer: Frederik Høgh Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Rådmand bad sin direktør tænke på Dansk Folkeparti: Kommunens jurister frikender Jette Skive for ulovlig ordre

Annonce