Annonce
Sport

Brabrand holder fast i toppen

Kasper Andersen scorede det ene af Brabrands tre mål i lørdagens kamp. Foto: Ole Nielsen
Annonce

FODBOLD: Efter tre uafgjorte kampe kom Brabrand atter på sejrkurs og besejrede Jammerbugt FC med 3-1. To af målene blev scoret af 18-årige Anton Søjberg på langskud, det ene lige inden pausen til 1-1, og det andet til 3-1 i kampens sidste minut. Målet til 2-1 stod Kasper Andersen for.

- Det var nogle flotte mål, vi fik. To langskudsmål af Anton Søjberg og et pragtmål af Kasper Andersen, der scorede ved at tæmme bolden med brystet og flugte den i kassen. I opspillet havde vi haft 15 afleveringer, inden Mike Kaljo vippede den over deres bagerste folk til Kasper Andersen.

- Vi leverede en god kamp på en blød bane, og der blev arbejdet hårdt, men så fik de det dumme mål efter 26 minutter, hvor vi stod og snorksov. Det gav dem momentum, og vi var glade, da Anton Søjberg fik sparket bolden i mål to minutter før pausen på oplæg af Mike Kaljo.

- Igen bagud rejste vi os flot og ros til spillerne for, at de tror på, de kan komme tilbage i kampen. Det var en helstøbt holdpræstation, hvor spillerne hjalp hinanden godt. Det var også nødvendigt at vinde, hvis vi skal hænge på i toppen. Men vi har i øjeblikket mest fokus på at få vores eget spil til at fungere, og det er vi stadig et stykke fra, sagde Brabrands træner Tom Søjberg, der gav debut til Emil Nielsen, U19-spiler, der er kommet fra Vejle.

leo

Brabrand-Jammerbugt FC 3-1 (1-1)

2. division Pulje 2

Brabrands målscorere: Anton Søjberg 2, Kasper Andersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aarhus

Medarbejder på Kongsgården: Jeg sover ikke om natten og er tæt på at tude

Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Annonce