Annonce
Sport

Brabrand IF: -Målmandspositionen er en udfordring for os

Konkurrencen om målmandsposten i Brabrand er stadig åben. Foto: Brabrand IF
Brabrand IF varmer lige nu op til sæsonen med en træningslejr i Tyrkiet.
Annonce

FODBOLD: Der er ofte udfordringer for Brabrand IF i at få niveauet til at matche de andre tophold i 2.division. Da Brabrand udelukkende kan tilbyde amatørkonktrater og har en begrænset økonomi, kan det være svært at tiltrække spillere på det niveau, der ønskes.

Især målmandspladsen er svær at få til at gå op. De gode målmænd er nemlig svære at holde på i længere tid. I de sidste to år har Brabrand mistet tre målmænd til enten skader eller andre klubber.

-Det er klart, at målmandsposten er en vigtig position, så det er jo ikke den optimale optakt til sæsonen ikke helt at være i hus på den post. På de andre pladser er vi fint dækket ind og har altid nemt ved at finde alternativer. Men på målmandsposten er det altså en udfordring for os, siger cheftræner Tom Søjberg i en pressemeddelse.

I varmere himmelstrøg er Brabrand taget på træningslejr i Tyrkiet for at varme op til sæsonen. Her har de taget to målmænd med - Mark Solis, der primært har spillet på andetholdet og Christoffer Kørschen, der er taget fra Dalum IF til Brabrand for at vise sig frem. Dog holder Brabrand stadig mulighederne åbne for en ny målmand.

-Der er en sund konkurrence mellem de to lige nu. De skal levere varen hver dag for at overbevise mig om, at de skal være førstevalget på posten. Lykkes det ikke én af de to at overbevise mig om, at de skal være nummer et, må vi lede eksternt, siger Tom Søjberg.

Brabrand IF starter sæsonen 7. marts på hjemmebane mod Vejgaard

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce